Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli dorosly facet nie chce po 7 ;atach slubu i dzieci ze swoja dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
No wlasniw facet ktory kocha szybko chce miec oficjalnie panne zeby byla tylko jego. Zakochal sie po prostu naprawde gratuluje gosc ten od 37 lat :)

Gość gość
No tyyyyle lat razem, faktycznie 20. Trać więcej czasu, świetny pomysł.

Gość gość
Co ma ślub do tego czy kobieta będzie faceta, czy nie? Gdyby śluby były jakimś gwarantem to nie byłoby rozwodów.

Gość gość
Warunkiem do tego, zeby facet chcial sie zenic musi byc dobry seks.

Gość gość
No gratulacje, złapała chłopa na papierek, pokonała inne samice - osiągnięcie życia ! Ślub nie gwarantuje posiadania męża.

Gość gość
1. Nie każdy musi mieć dzieci 2. Po takim czasie po co tobie ślub? ślub nic nie zmienia przecież już żyjecie jak małżeństwo. Małżeństwo to ograniczenia i niepotrzebne koszty dla mężczyzny. On cie kocha a ty robisz jakieś dziecinne problemy. Gdyby cie nie kochał to nie byłby z tobą w związku a przecież jest.

Gość gość
22:14 auc jaka frustracja

Gość gość
Jaka frustracja, gdzie ? Nie projektuj na innych swoich kompleksów.

Gość gość
moim zdaniem to jest wystarczajacy czas aby okreslic sie, snuc wspolne plany

Gość gość
Na szczescie mezczynz, ktorzy nie chca dzieci, jest niewielu

Gość gość
facet ktory nie chce dzieci a mimo to zeni sie to jest czysta sytuacja ze naprawde kocha. Wiekszosc bierze za zony takie co w miare odpowiadaja na zony zeby daly mu potomka i sie nim zajely.

Gość gość
Masz fajny udany związek a czepiasz się jakiś szczegółów typu ślub i dzieci

Gość gość
facet ktory nie chce dzieci a mimo to zeni sie to jest czysta sytuacja ze naprawde kocha x Tylko debil może tak pomyśleć, poza tym dzieci to można sobie nie chcieć, ale seks to zawsze ryzyko, nawet ten z podwójnym zabezpieczeniem. A co będzie jak dziecko się pojawi? Skrobanka, czy rozwód?

Gość gość
Wiekszosc bierze za zony takie co w miare odpowiadaja na zony zeby daly mu potomka i sie nim zajely. xx Czy ja wiem? Przeciez z taka kobieta trzeba potem zyc i dokladac do ognia, zeby sie zwiazek nie wypalil? Czy z taka "mniej wiecej" facetom sie chce starac?

Gość gość
gość dziś Przeciez bez slubu to wpadke tez mozna zaliczyc. No ale wtedy przynajmnien nie ma problemow z rozwodem. Ale moze wtedy akurat przy wpadce taki mezczyzna by sie poczul do roli ojca i byloby dobrze? Bo skroo sa razem 7 lat to facet ja musi kochac.

Gość szubszub
niektórzy po prostu nie chcą ślubu i dzieci, nie widzą siebie w tradycyjnym modelu rodziny itd. taką osobą jestem też ja i to nie znaczy, że nie kocham mojego faceta. on na szczęście ma podobne poglądy do moich

Gość gość
No to chba trzeba sie tak dobrac

Gość gość
mój syn nie chciał się zenic przed 30 tka i dobrze, tak zaplanowal i tak zrobil, zdobyl wyksztalcenie i zawod a w miedzy czasie olewal takie panienki , a one i tak znajdywaly sobie latwiejszy lup do zdobycia, wiem cos o tym dlatego polecam wszystkim wam wstrzymać się TROSZECZKE , ja sama znalazłam milosc zycia po 30 stce i już będzie prawie 20 lat jak codziennie razem, pekne jest zycie naprawdę ale z wlasciwym człowiekiem, a to musi być naprawdę ten jedyny uwierzcie mi, a wy chcecie się pakowac w cos nie z waszej bajki ! luuudu facet cie wykozystuje do własnych celów, wiadomych jesteś mu kochanka itd.ale po co mu zona ?

Gość gość
mój syn nie chciał się zenic przed 30 tka i dobrze, tak zaplanowal i tak zrobil, zdobyl wyksztalcenie i zawod a w miedzy czasie olewal takie panienki , a one i tak znajdywaly sobie latwiejszy lup do zdobycia, wiem cos o tym dlatego polecam wszystkim wam wstrzymać się TROSZECZKE , ja sama znalazłam milosc zycia po 30 stce i już będzie prawie 20 lat jak codziennie razem, pekne jest zycie naprawdę ale z wlasciwym człowiekiem, a to musi być naprawdę ten jedyny uwierzcie mi, a wy chcecie się pakowac w cos nie z waszej bajki ! luuudu facet cie wykozystuje do własnych celów, wiadomych jesteś mu kochanka itd.ale po co mu zona ?

Gość przerost tresci nad forma
nadpobudliwa mamuśka :D nie kazdy jest jak twój synek, czy ty. jesli z nią jest 7 lat to znaczy ze musi chciec dzieci ? może z jakichś powodów ich nie chce, nie lubia, boi się nie wiem co jeszcze. rozmnażanie się to nie jest jakis obowiązek. może faktycznie jest z nią bo mu wygodnie i nikt lepszy sie nie trafil nikt jej na to pytanie nie odpowie za wyjątkiem jej faceta lub wyciągniecia wniosków z jeego zachowania.

Gość gość
O ile slub lub jego brak można rozwiązać kompromisem o tyle chęć posiadania dziecka juz nie. Jak ich związek się zaczynał byli młodzi, pewnie oboje nie mysleli o przyszłości. Ale teraz to facetowi jest wygodnie, ma wszystko za nic. Bawi się w małżeństwo bez papierka. Autorce to nie wystarcza, mają inne priorytety. Powinni wg mnie poważnie porozmawiać, dziewczyna nie ma 20 lat zeby mogła czekać na jego odwidzenie

Gość gość
Ale ona wiedziała że on nie chce ślubu i dzieci, więc o co teraz ta afera i po co jedziecie po trym facecie, to po autorce powinnyście pojechać że była taka głupia i miała nadzieję że facet zmieni zdanie. To tak jakby laska związała się z alkoholikiem,******czem, itd... a potem miała żal, ze pije i zdradza. Mózgu czasem wypadałoby użyć, bo w końcu po to jest!

Gość gość
wszystkie facetki chcą dzieci i ślubu a jak mężczyzna nie chce tego to według nich znaczy, że nie wie sam czego oczekuje od życia

to po autorce powinnyście pojechać że była taka głupia i miała nadzieję że facet zmieni zdanie.>>nie zgodzę sie z tym to że ktoś 7 lat temu nie chciał nie znaczało że za jakiś czas może zacznie chciec np. jak drosnie mogła wiec miec takie ozekiwania. ty wszystko robisz zgodnie z tym jak myslalas 15 lat wczesniej ? bez przesady. zalezy jej to niech z nim pogoada i albo dojda do kompromisu albo nie a nie dorabianie jakichs ideologi.

Gość gość
Akurat stosunek do instytucji małżeństwa i dzieci raczej się nie zmienia, jak ktoś mówi że nie chce, to należy założyć że mówi prawdę a nie łudzić się że może kiedyś zmieni zdanie, bo potem takie tego efekty... 7 lat stracone, bo dziewczyna nagle nie akceptuje poglądów faceta i zaczęło jej to przeszkadzać.

Akurat stosunek do instytucji małżeństwa i dzieci raczej się nie zmienia>>oczywiscie ze sie zmienia ktory 20 -sto latek chce miec dzeci i się ozenic :D ?

Gość gość
Zapewniam cię że nawet w młodszym wieku wie się czy w przyszłości chce się mieć żonę i dzieci. Zresztą to nie istotne, autorka powinna założyć najczarniejszy scenariusz dla własnego dobra.

Gość gość
Szukam odważnych mężczyzn lubiących dobrą zabawę ja Mężatka zapraszam na gg 53490523

Gość Taki_jeden_964
Raczej nie wyobrażam sobie żeby ktoś na forum decydował/oceniał czy kocham swoją dziewczynę czy nie. Temat do śmietnika.

Gość gość
Niestety są takie aspekty życia które są kluczowe i jeśli para się nie zgadza w ich względzie trudno mówić o zwiazku. Mogłabyś być z facetem który np nie lubi owsianki na śniadanie podczas gdy ty uwielbiasz ale kwestia dzieci i ślubu jest trochę bardziej powazna. DWA wyjścia - albo zejdzieszo z tematu i pogodzisz się z tym ( ale to oznacza że wizję waszego życia kreuje on ) albo zmienisz faceta. Nie mlodniejesz, jeżeli chcesz mieć dzieci szybko się decyduj, bo z doświadczenia wiem że zajście w ciążę po 30 łatwe nie jest. Moj mąż , z którym jestem 9 lat ślubu też nie chciał, ale kochał mnie tak bardzo że nie wyobrażał sobie życia beze mnie ( i po 4 latach związku ten ślub wzięliśmy). Dzieci też mieliśmy nie mieć a staramy się :) dojrzał po prostu przy mnie. Więc albo go umiejętnie poprowadzisz albo daj sobie szansę na inne życie