Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry okulista w Łodzi !

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) szukam dobrego okulisty w Łodzi. Szukałam trochę i znalazłam kilka poradni. Myślałam u Pulsmedzie. Co sądzicie ?? Przeprowadziłam się dopiero co do Łodzi i nie bardzo wiem gdzie się wybrać i komu zaufać ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o Łódź to ja chodzę do http://ledanlodz.pl/uslugi-komercyjne/ bardzo fajnych okulistów mają no i dobry sprzęt, który w zasadzie umożliwia dobrą diagnostykę, więc tym samym i leczenie est trafniesze.

Gość gość
Mnie bardzo dobrze zbadano wzrok i jakie okulary wybrać w salonie http://www.panhilary.lodz.pl/ w Łodzi. Z tego co wiem, mają też swój punkt w Pabianicach.

Gość gość1231
Teraz w Łodzi powstała Optegra. To bardzo nowoczesna klinika okulistyczna. Ja mam zamiar tam udać się na laserową korekcję wzroku. W końcu u nas są tacy specjaliści, którym można powierzyc sie bez obaw. A u nas maja teraz te najnowszą metode korekcji - Lentivu, tym bardziej kusi.

Gość gość
Ja jestem po badaniu kwalifikującym do laserowej korekcji wzorku, w Optegrze mieli promocje, zaplaciłam 149 zł. Zakwalifikowałam się i czekam na zabieg metodą Lentivu. Uprawiam duzo sportu, więc wada wzorku naprawdę jest dla mnie uciązliwa i chciałabym się jej pozbyć.

Gość gośćKkama
Dzięki za info! Mi też udało się załapać na tę promocyjną cenę w Optegrze na badanie kwalifikacyjne. Przeszłam pozytywnie i teraz czekam na zabieg :) A promocja jeszcze trwa - także śmiało, zawsze coś taniej :)

Gość reggo

ja już jestem po korekcji wzroku 🙂 I efekt po jest super, miałam wadę -5 i -6 a po korekcji wszystko widze wyraźnie, nie noszę oczywiście okularów. Miałam metodą lentivu. Z przyjemnością mogę polecić klinikę Optegrę w Łodzi, lekarz bardzo konkretny i doświadczony, zabieg wykonany profesjonalnie, nie mam komplikacji, widzę super 

Gość lupoo

ja właśnie mam za tydzień w Łodzi w Optegrze i zaczynam się denerwować. Wiem, że się nie potrzebnie nakręcam, bo jak byłam na rozmowie kwalifikującej do zabiegu to utwierdziłam, że klinika jest ok, profesjonalni lekarze i na pewno będzie dobrze. Ale trochę teraz panikuję im bliżej terminu. Będę mieć metodą lentivu przy wadzi -5 i -6. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówił lekarz, że szybko dojedę do siebie i wada zniknie 

W Łodzi i Zgierzu mogę z czystym sumieniem polecić jak dla mnie dobrego okulistę dr Agatę Błaszczyk. Ogromne wieloletnie doświadczenie i naprawdę świetne podejście do problemu pacjenta.

no na pewno znajdzie się dobry wlasnie w Optegrze. Polecam szczerze bo znają się doskonale na rzeczy i wiedzą jak na razie uważam że to doskonała opieka

zdecydowanie! ona jest na prawdę dobra i rzeczowa. czyłam się w pełni zaopiekowana ale dzięki temu kompletnie nie obawiałam się zabiegu w Optegrze! także także polecam