Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

o co biega z tym malowaniem szponów na czarny kolor

Polecane posty

Gość jołki_połki

moda , czy bunt dziewczyn ?

Gość gość
moda

Gość gość
Ja od dawna maluję paznokcie na ciemne kolory, w tym czarny. Na własny ślub zrobiłam wyjątek i wybrałam klasyczną czerwień. Po prostu podobają mi się takie kolory. Mojemu mężowi też. Latem czasami pomaluję na jakiś pastelowy kolor.

Gość gość
Najsmieszniej, jak kobieta ma zamiast paznokci krótkie tłuczki i usmaruje je na czarno. Niedawno miałam okazję taką obserwować.

Gość gość
To nie obserwuj

Gość gość
Niech każdy maluję sobie jak chce, co was to obchodzi

Gość gość
lubię mieć krótkie, czarne paznokcie.

Gość jołki_połki
generalnie to już nie jest ważny kolor farby na szponach , ważniejsze jest czy kobieta wie co zrobić z tymi swoimi szponami w czasie kopulowania ?

Gość gość
Kolor jak kolor. Dziwi Cię też malowania na biało albo fioletowo? :D

Gość gość
To nie obserwuj x A dlaczego nie? To poszerza wiedzę o ludziach i poprawia humor.

Gość gość
twoja wiedza musi być bardzo, bardzo ograniczona

jak jesteś emo albo metalem to nie masz wyjścia, musisz mieć czarny lakier a nie jakieś słitaśne różowe paznokcie

Gość gość
Moja wiedza jest dosyć szeroka i ciągle pogłębiana, między innymi przez obserwację ludzi, a to zaledwie 1 ze wielu sposobów. A ile się przy okazji uśmieję, to moje :D:p

Gość gość
jakoś średnio wierzę w wiedzę czy nawet umiejętności poznawcze kogoś kogo śmieszą paznokcie.

Gość gość
Jak to o co chodzi? O to, żeby nie było widać brudu.

Gość gość
Broken, ja słucham metalu, a paznokcie mam czasem różowe. :D No, ale ja jestem starą krową i wyrosłam z myślenia, że coś muszę. Nic nie muszę. :P

Gość gość
A ja widziałam stare krowy matki dzieciom z czarnymi tłuczkami. Nie ma reguł ;D

Gość gość
Boze skad tyle emocji w kwestii paznokci. Interpretacje domoroslo-psychologiczne. Ocenianie. Serio? Nie macie wlasnego zycia? Kolor jak kolor, czarny fajnie wyglada zwlaszcza jesli jest to Shellac. A po tygodniu czy 2 sie zmywa. Skad te brednie o buncie? Radze bardziej otworzyc sie na swiat skoro takue blahostki wywoluja takie reakcje.

Gość gość
Problem w tym że wielu wszystko NADAL zadziwia. Za 1000 lat dalej będzie się obgadywać czyjeś wybory koloru, mody, tusty i cholera wie czego tam jeszcze. Polaczkowatość to genetyczna choroba której nie da się wyleczyć.

Gość jołki_połki
generalnie , gdyby zapytać kurę , dlaczego w tym miejscu wcinasz ziarno i w tym miejscu srasz to odpowie takim tekstem , 'kokoko, kokoko i dalej jak w tym tekście gość dziś Problem w tym że wielu wszystko NADAL zadziwia. Za 1000 lat dalej będzie się obgadywać czyjeś wybory koloru, mody, tusty i cholera wie czego tam jeszcze. Polaczkowatość to genetyczna choroba której nie da się wyleczyć. ' czyli kokoko , kokoko !

Gość gość
Jakaś analiza moich paznokci? Aktualnie mam na paznokciach rozbielony pomarańczowy, a na tym karminowe wzorki w postaci okręgów i kółek. O czym to świadczy? :D

Gość jołki_połki
Aktualnie mam na paznokciach rozbielony pomarańczowy, a na tym karminowe wzorki w postaci okręgów i kółek. O czym to świadczy? xxxx mądra dziewczyna i w czasie dzisiejszego Święta będzie wyglądać wyśmienicie , czyli kolor swoich szponów dobrała odświętnie i wskoczy tylko w kurtkę z kapturem oraz w kalosze , - no bra - no panty http://www.maxmodels.pl/modelka-Nita_/nagosc-zakryta-zdjecie-5379849.html# a zlana totalnie wodą i wymoczona w wannie , niech tu napisze, że fajnie było, mokro było i że dobrze doradziłem , nara !