Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysz pod miotla

Problemy z jelitami?

Polecane posty

Gość Mysz pod miotla

Głupio mi o tym mówić znajomym/rodzinie, wiec napisze tutaj. Nie mam nawet 18 lat, a problem mój leży w tym, ze nie wyprozniam się regularnie, czasem raz na tydzień itp, stolec jest czesto z krwią ;/ Nie mam hemoroidów, bo przecież bym to zauważyła zewnętrznie tak? Wiec o co chodzi? Proszę o poważne wypowiedzi. :)

Droga myszko z podmiotły:) Krewka Ci z doopy leci, bo nie pamiętasz jak na ostatniej imprezie darłaś się do mikrofonu z karaoke "kto wsadzi głębiej butelkę, ten król"! Później wypiłaś 2 kieliszki i je/bła/ś na plecy nieprzytomna. Wszyscy to kręcili komórkami :)

Gość gość
moja mam zmarla na raka jelita grubego wiec robie regularnie co kilka lat kolonoskopie juz od dawna, tobie radze to samo, najlepiej prywatnie bo kolejki sa duze, wez zneiczulenie

Gość Mysz pod miotla
A jakie miała objawy? Czy mogłabym mieć raka mimo, że mam 15 lat? Zwykle to dotyczy starszych osób..

Gość gość
nie zawsze starszych dotyczy, mozesz miec np polipa , a to jak sie usunie jest ok, mozesz miec hemoroidy, moja mama miala bole brzucha i nieregularne wyproznienia, pod koniec anemie

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość Mysz pod miotla
Kurcze, od czego te wszystkie problemy się robią. Przecież jem w miarę zdrowo, nie mam żadnych niedoborów itp a jednak ;v... dziękuje za rady :)

Gość relly
na czas problemów z jelitami zażywaj sobie saszetkę suplementu Nutramil, to produkt bezresztkowy, dietetyczny, pomoże Ci nie zawiera błonnika i nie osiada się na jelitach, pomaga w wypróżnianiu

Gość gość
te problemy z jelitami widzę wiele osób meczą.. Ja zaś mam czesto zaparcia. Od jakiegoś czas biorę na nie dicopeg i przechodzi a po ostatniej aplikacji nic już nie powróciło. gastrolog mi lekko dietę zmienił i zaczynam ją też w życie wprowadzać ;)