Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impotencja a zwiazek

Polecane posty

Gość gość

czy to się uda? czy związek przetrwa? mam czosowy problem i te myśli mnie stresują

Gość wersu
jak najbardziej jest szansa, tylko musisz się zabrać za siebie.. Tutaj masz sporo wiedzy http://www.erektoportal.pl wejdź i poczytaj o np. ziołach..

Gość gość
W moim przypadki iqman okazał się środkiem, który dał mi można powiedzieć, drugie życie. W końcu erekcja jest taka jak powinna być zawsze. A było już bardzo słabo pod tym względem

Gość gośćAjax
Ja też stosowałem Iqman, jak dla mnie to obecnie nie ma lepszego środka wspomagającego potencje, jak właśnie te tabletki

Gość gość
Ja też jestem zadowolony z efektów jakie uzyskałe po zastosowaniu iqman.Obecnie nie mam już żadnych problemów z ereckja

Gość gość
Moim zdaniem zastosowanie IQman w przypadku problemów z erekcją, to jak najbardziej odpowiednie rozwiązanie problemu, u mnie w każdym razie tak dobrze jak teraz to nie było od lat

Gość gość
Jak najbardziej uważam, ze tego rodzaju problem rozwiążesz stosując iqman. Sam też miałem problem z erekcją i u mnie to rozwiązanie dało jak najlepsze efekty

Gość lawinda
no i u nas iqman pomogły na problemy z seksem tzn. erekcją.. a było ciężko bo po prostu stresy w pracy u męża odbijały się w łóżku.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środa jak iqman jeżeli chodzi o poprawę erekcji. W każdym razie na mnie zadziałął idealnie...

Gość gość
Ale REKLAMA hahaha.

Gość gość
Ja sam stosowałem IQman i jak najbardziej jestem zadowolony, w końcu jakiś srodek przywrócił mi ze tak napiszę równowagę w tym względzie...