Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innajuz

Odczynianie uroków. Magia miłosna

Polecane posty

Gość innajuz

Jestem szczęśliwa, jestem zakochana. Czuję jakby zjadały mnie motyle od środka i to zaledwie po trzech tygodniach. Mój świat zmienia barwy, to tęcza przeżyć i pragnień jakbym latała w powietrzu. tak, tak to takie szalone. Szczęście wręcz kipi ze mnie a to za sprawą uroku. No chyba. Pass. Czy są może inne osoby którym ktoś pomógł z portalu strefa24h pl

Gość gość
A co to za portal strefa 24h pl?

Gość gość
A co to za portal strefa 24h pl? xxxx a taki dla debilnych frajerek

Gość gośćciekawy
Trudno powiedzieć co to za stwór? Na goldeline jest profil właścicielki. No wygląda sensownie, Sama się zainteresowałam ale mija kolejny dzień i brak odpowiedzi

Gość Inny Igor
jesteśmy szczęsliwą parą, igor i ja. Wszystko to możemy podziękować ezgzorcyście na http://egzorcysta.info/. Facet dosyć oschły i mało kontaktowny nie mniej efekty lepiej niż było. po pół roku nasze kontakty się poprawiły a partner obecnie jest ze mną w zwiazku. Kontakt znalezlismy na jednym z portali we włoszech

Gość gość
Wiele miłości, czułości i odpowiedni facet to nie wszystko. Trzeba mocno wierzyć i zaufać ale nie tym typom z netu. Tutaj sami oszuści i ci sami pod wieloma nickami. Ja znalazłam zaufanego rytualistę, jest czwarty miesiąc a i efekty przerosły nawet moje oczekiwania. Tak byłam sceptyczna nie mniej fajnie ułożyło. Jeździłam po targach ezoterycznych zaciągałam języka i znalazłam

Gość gość
Ewidentnie to reklama!

Gość gość
egzorcyści działają na chwilę, potem wszystko wcześniej czy później powraca, bo to nie w duchach tkwi problem tylko w Tobie.. Wyjątek stanowi tylko to, jak potem podejdziesz do swojego życia.

Gość gośćć987654321
Cytuję: "Ewidentnienie to reklama". Napisz gościu gdzie tutaj pada nazwa że tak twierdzisz. Ktoś napisał informacje i to wszystko

Gość gość
kadesz potrafi skutecznie odczyniać klątwy i uroki. Sama się o tym przekonałam

Gość gość
gaap kadesz? robiłam u niego obrzęd miłosny i oczyszczanie aury. Nie mogę powiedzieć, żeby nie było efektów.

Gość gość
Sama reklama! Wystraczy poczytac w necie o polecanych tu osobach. 90% wpisow to posty ludzi oszukanych. Wpiszcie w google i sami sie przekonajcie

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.