Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać milionera?

Polecane posty

Gość gość

Siedze i myślę o tym od 2 tygodni. Jest taki facet, który ma w sobie cos niezwykłego. Niestety jak na złość jest też bardzo wysoki, a ja jestem malutka i nie wiem doskoczę, więc prosze powiedzcie mi jak uwieść milionera?

Gość gość
Srak

Gość gość
To nie jest prawidłowa odpowiedź. Zero pkt. Jestem nie do przejścia i wiem, ze wszystko się da. :classic_cool: Jakies pomysły?

Gość gość
milionera mozesz uniesc bedac soba;)

Gość gość
powiem z góry, iż moje intencje są szczytne, a moje serce czyste i nie chodzi mi o $:classic_cool:. po prostu juz taki ze mnie typ, że co chce to mam ;) a teraz zamarzył mi się ten facet, ale nie wiedziałam, że jest aż taki bogaty, bo to komplikuje sprawę. gdyby był taki skromniś jak ja już bysmy siedzieli przy świetle księzyca i patrzyli w gwiazdy :classic_cool:

Gość gość
już uniosłam i jak teraz go nie stracić? :classic_cool: też sobą?

Gość gość
chodzi mi o niego (nie o te pieniądze) i nie chcę, żeby odszedl i mi je zostawił. :classic_cool: chce, by został... I co teraz?

Gość gość
Jak będzie chciał to sam ..zostanie, a jak nie będzie chciał to odejdzie. Klucz do zatrzymania kogoś na zawsze ...po prostu prawdziwa miłość ❤️

Gość gość
nie chciałabym, by kiedykolwiek patrzył na inne kobiety tak jak patrzy na mnie. chciałabym zatrzymać czas, kiedy trzyma mnie za dłoń i żeby było tak już zawsze. jak to sprawić?

Gość miłosc nigdy nie ustaje
ja tez nie lece na bogatych,wolałabym sama na siebie zarabiać,moze to nie do uwierzenia ale są kobiety którym nie zależy na kasie ani wyglądzie męzczyzny tylko na prawdziwym uczuciu..milioner tez człowiek,kasy do grobu nie zabierze

Gość gość
mi akurat zalezy na wyglądzie, w sensie zadbania o siebie, bycia pachnącym i kuszącym, ale to wiadoma sprawa :classic_cool: Mi nikt nic nie dawał na tacy, wszystko mam dzięki sobie, nigdy nie lubiłam nic przyjmowac, ale nie miało być o mnie... Mam na myśli to, że chciałabym, zeby uczucie trwało. Jak to się robi?

Gość gość
Ja w to wierzę, bo sama bardzo lubie pracować. I wcale nie chcę, by to się zmieniało. Talenty trzeba szlifować i wykorzystywac dla swojego dobra i dobra innych.

Gość gość
A moje pytanie brzmi: jak poznać milionera? :D

Gość gość
heh, w bardzo prosty sposób, wsytarczy ruszyc głową, gdzie oni są? i wybrać się tam...:classic_cool: Ale czy milioner będzie chciał poznac Ciebie i się zblizyć? To zalezy od Ciebie.

Gość gość
Już uwierzę, że nie zalezy ci na jego kasie. Gdyby tak było zadałabyś po prostu pytanie JAK ROZKOCHAĆ MĘŻCZYZNĘ, ale ty oczywiście musiałaś zaznaczyć, ze to MILIONER.

Gość gość
nie zalezy mi na kasie, bo mam swoją :classic_cool: celowo zadałam takie pytanie, ponieważ gdybym spytała: jak rozkochaśz i zatrzymać mezczyznę to zdublowałabym ze sto tematów, a nie chce spamować. moze trudno Ci w to uwierzyć, ale każdy człowiek ma jakieś uczucia i pragnie byc kochany, otaczany szacunkiem, ufac komuś i być komuś potrzebnym, tak po prostu byc ochanym jak chłopak kocha zwyczajną dziewczynę i zwyczajna dziewczyna chłopaka. I zestarzec się wiedząc, że kiedy poprosi by potrzymać za rękę, poczuje to ciepło kiedy będzie trzeba.

Gość gość
zamarzył mi się stół bilardowy w domu, bo to cool, ale nie musze tego mieć, żeby czuć się szcześliwa, bo jestem szczesliwa i bez tego, a najbardziej wtedy kiedy jestem mu potrzebna do czegokolwiek, choćby kiedy pyta mnei o rade lub chce porozmawiać.

Gość gość
Ale i tak bede go mieć, ten stoł :classic_cool:, bo zawsze co chce, to mam ;)

Gość gość
czasem facet jest tak niezwykły ze wszystko co sie ma lub nie ma jest obojetne. to nie ma nic wspolnego z rozumem.

Gość gość
gdyby nawet byl biedakiem i tak bym go chciała ❤️

Gość gość
POKAZAC MU MILIARDY :P to kocha nie Ciebie:P

Gość gość
To jest wrażliwy Misio. Misio marki Misio. Uczuciowy.

Gość gość
:P tak na pewno ps. sprawdziłaś hipotekę online na ministerstwie? :P

Gość biedna ale pewna siebie
no jego wybór czy zostanie przy tobie czy nie,musi mieć dystans do kasy i postrzegania drugiego człowieka przez pryzmat bogactwa czy stanowiska,jeśli sam nie jest materialistą i potrafi zobaczyć w kobiecie wnętrze,jesli zrodzi się uczucie to

Gość gość
wiem, ile zarabia, poniewaz wlasnorecznie to oszacowałam biorac pod uwage wszystkie wydatki i zyski ;);) oczywiscie zaraz ktos mnie zlinczuje, ze to tylko dla kasy, ze nie ma uczuc, ze tylko kasa co zrobi to zrobi, tak calkiem szczerze to zwisa mi to , bo i tak sobie poradze, nie tak to inaczej, ja tylko popycham zycie dalej do przodu, niewazne czy sie wali, pali, leje, ja po prostu ide dalej. Moze byc nawet bez grosza, bo mi zalezy.

Gość gość
na to właśnie liczę. Że naprawdę jest jak ja.

Gość gość
jest szansa że tak jak kazdy inny męzczyzna będzie chciał być z tobą,dla mnie nie jest istotne ile koleś ma hajsu czy kim jest tylko jak mnie traktuje,czy jest uczciwy,a ze nigdy luksusów nie chciałam nie zabiegałabym szczególnie o bogacza

Gość gość
bogaci będą ostatnimi.. daj se spokój, myślisz że go znasz..:P

Gość gość
ja jestem pracowita i wiem ze zawsze jakos sobie poradzę,mało tego mam powodzenie u facetów a skromne zycie mnie nie uwiera,mam inne priorytety dlatego jesli nie byłoby obustronnego uczucia nie zależałoby mi na kims kto ma duzo kasy

Gość gość
Z poczatku mnei to przeraziło. Potem onieśmieliło. A na końcu pomyslalam, ze jako minimalistka moge byc niekomfortowa. Ale to wszystko nieistotne, kiedy jest obok i dotyka moich dłoni.