Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania44

10 miesiecy bez seksu

Polecane posty

Gość ania44

jak żyć :( męża mam a czuję się jakbym musiala zyc w przymusowym celibacie ;/

Gość gość
No przecież podobno dla kobiet seks nie jest ważny, bo uczucia ważniejsze.

Gość ania44
na to wyglada ze uczucia sa wazne ,gdyby nie moglabym oddac sie byle jak i nyle komu ;/

Gość gość
Witaj w klubie !!! U mnie jest ale byle jak. Facet 30 lat a nie potrafi stanąć na wysokości zadania. Niestety sprawdza się powiedzenie , że jak jest beznadziejnie w łożku to i w życiu codziennym jest beznadziejnie

Gość Zrezygnowana9
Ja już 2 lata i 7m-cy bez seksu:-( i też jestem mężatką.

Gość Chętny27__
Witajcie. Mam 27 lat. siedze samotny w domu. zapraszam. kąpiel, masaż pogaducha przy winie i namiętny seks do samego rana.

Gość Ja Jarosław Kaczoński
Drogie panie mężatki 😴 mi puchną jaja od braku seksu :classic_cool: widzę tu wspólny problem i wspólny interes :classic_cool:

Jakie są tego powody? Jesteście przejściowo ciężko chore lub Wasi partnerzy są ciężko chorzy, czy nie jesteście już dla siebie atrakcyjni?

Gość ania44
kurczę zatem temat powszechny ,masakra jakaś. do inaccessible89 jestem zdrowa , on zdrowy ... seks od poczatku byl do bani ,na poczatku myslalam ze sie nauczymy siebie poznamy i zacznie byc fajnie. Tak bardzo sie oszukałam ,żyłam nadzieją próbowałam rozmawiać ,próbowałam działać... ech... pewnego razu podczas seksu zasnął bedąc we mnie :( potem jeszcze wiele nieudanych prób bo za szybko bo bolało .... po wielu latach tego beznadziejnego soeksu - odpuscilam.... a szukac na sile nie umiem .... bo i jak?

Gość ania44
do Zrezygnowana9 jejku jak żyjesz ?? przeciez mamy potrzeby, nawet potrzebe takiego zwyklego przytulania :(

Nie rozumiem... myślałem, że związek polega na tym, że obydwie strony się starają. Po co tkwisz w relacji, która jest pod jakimś względem do bani?

Gość ania44
inaccessible89 trwałam bo dzieci były małe .... a teraz czuje sie jakbym zostala z reka w nocniku

Ja tkwiłem przez 2 lata w relacji, gdzie druga strona się nie starała i uważam, że dużo czasu straciłem...

Gość ania44
tylko 2 lata :( ja 23 czuje jakby mi zycciie ucieklo miedzy palcami :(

Postanowiłem, że teraz, jeśli druga strona nie będzie się starać, bym też był szczęśliwy, nie będę czekał na zmianę dłużej niż 2 miesiące. Szkoda życia.

Gość gość
jestem facetem i nie wierzę że mężowie nie chcą bzykać swoich żon , bzdury jakieś i tyle.

Gość ania44
do gość z godz 18. niestety prawdziwe. problem zaczal sie gdzies duzo wczesniej . fajnie jest gdy problem udaje sie rozwiazac u mnie siei nie udalo .

Gość gość
Ja tego nie rozumiem, jak można być z kobietą i nie uprawiać sexu z nią. Później zdziwieni, że znalazła sobie na boku "przyjaciela". W takiej sytuacji znajdź sobie przyjaciela do sexu i ciesz się życiem.