Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiarzyyyyyynka

hybrydy semilac,pomocy

Polecane posty

Gość kasiarzyyyyyynka

czesc dziewczyny, ostatnio zakupilam zestaw startowy do robienia paznokci hybrydowych z oficjalnej strony semilaca, wszystko ok pieknie, robie je wedlug wszelkich wskazowek, matowie bloczkiem, odtluszczam, nakladam cienkie warstwy,zabezpieczam brzegi paznokcia i... po 1 DNIU PRAC DOMOWYCH HYBRYDY MI ODCHODZĄ!!! czy ktoras z was miala cos podobnego? dodam ze zawsze dbam o paznokcie i nie sa one zniszczone, plytka jest idealna wiec wydawac by sie moglo, ze bedzie idealnie, a tu dupa..

Gość gość
Czasem jest tak, że u niektórych osób płytka po prostu nie nadaje się pod hybrydy :( Może idź do jakiegoś salonu kosmetycznego i zobaczysz jak się będą trzymały po interwencji specjalistki? :) U mnie semilac trzyma się super :)

Przyczyn może być kilka, zbyt słabe utwardzanie lakieru, nakładanie zbyt grubych warstw. Może Pani także spróbować użyć primera bezkwasowego, który zwiększy przyczepność. Ważne jest także by bardzo starannie pomalować paznokcie przy skórkach jednocześnie uważając by ich nie pozalewać. W razie pytań - chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac

Gość Mirka_90
Też znałam taką dziewczynę wogóle jej się hybryda nie trzymała. Ja akurat nie mam takiego problemu moje semilaci trzymają się bez zarzutu.

Gość gość
Ja robię to u kosmetyczki nie bawie się w domowe studio :) ale jak ktos ma taki talent to tylko pozazdrosicic. Dobrze robią paznokietki dziewczyny z http://maniq.pl/ we Wrocławiu

Gość ivvonek
robię sama już od dłuższego czasu i nic mi się nie dzieje. te same Semi, zawsze z www.topdrogeria.pl i prawidłowo założone nie odchodzą. tylko trzeba pamiętać żeby dobrze odtłuścić płytkę i inne szczegóły bo to robi wielką różnicę w trwałości :-)