Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy komus czegos zazdroscicie?

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to komu i czego?

Gość gość
Np pieniędzy, wiekszego szczescia, poukladanego zycia...Ale to nie jest taka wredna zazdrosc, ze im zle zycze tylko poprostu ja tez bym tak chciala

Gość gość
zazdroszcze martwym ludziom

Gość gośćedgerh
Pilowi Gejcowi piniendzy

Gość gość
zazdroszcze, pewnie ze zazdroszczę ale nie jakos mega chamsko. zazdroszcze kolezankom w pracy jak jada na fajne wakacje, jak kupują sobie jakies drogie ciuchy lub perfumy.

Gość gość
Nie, staram się nie zazdrościć, bo to negatywne uczucie. Źle mi się kojarzy, z zawiścią, życzeniem komuś źle. Sama jednak czasami mam wrażenie, że mi czegoś zazdroszczą i zupełnie tego nie rozumiem, nie wiem wtedy jak się zachować. Ale to rzadko. A sama ludzi dopinguję, trzymam za nich kciuki i cieszę się z nimi z ich sukcesów.

Gość gość
Hmm w sumie nie ma pewnosci, ze to zycie zawsze jest takie poukladane. Czesto pozory myla... Ja chyba zazdroszcze troche kumpeli, ze ma dobra prace i chlopaka, z ktorym czasem podrozuje... podczas kiedy ja mam strasznego pecha do mezczyzn.

Gość gośćśćć
zazdroszczę wszystkim którzy mają kogoś kochającego obok siebie, ludziom którzy kochają ze wzajemnością, bo mi nigdy to się nie zdarzyło :(

Gość gość
Przyznam, ze czasem tak, ale tez nie jestem zawistna, tylko sobie mysle np ' kurcze, ale jej fajnie, dlaczego ja tak nie moge miec? no ale może kiedys sie uda...' A czesto tez mnie zazdroszcza, najczesniej urody bo bogata bardzo nie jestem

Gość zazdroska123
ja zazdroszcze jakis takich przyziemnych rzeczy. ale wiem ze mi ludzie zazdroszczą bo mamy własny dom, bez kredytów, w miare spoko prace, wyjezdzamy co roku na wakacje itp. ja lubie jak mi ludzie zazdroszczą- dowartościowuję sie tym.

Gość gość
A jesli chodzi o pytanie czego to glownie kasy, rzeczy materialnych ...bo reszte w sumie mam

Gość gość
np zazdroszcze nie wiem chocby takiej Paris Hilton ,ze moze jutro poleciec sobie w dowolne miejsce na ziemi ;) Tez biedna nie jestem, ale nie mam az takich mozliwosci...

Gość gość
chciałbym mieć żonę i bzykać się z innymi parkami bo singla to nie chcą za bardzo

Gość gość
Zazdroszczę ludziom jednego...dzieci.

Gość gość
19:05- mnie to z jednej strony dowartosciowuje, a z innej wkurza jak mi czasem zazdroszcza i to okazują, glownie kolezanki wygladu, bo urode to akurat mam

Gość gość
Zazdroszczę. Znajomym, sąsiadom, że mają więcej kasy, lepsze auto, lepszy dom, że wyjeżdżają na wczasy. Jestem straszną materialistką. Czasami sobie myślę, że mam przecież dużo-zdrowie, zdrowego syna, dom, auto, pracę, jestem w miarę młoda- 30l. Tylko małżeństwo mi nie wyszło. Ale wiem, że inni mają gorzej. Pomimo tego nie potrafię wyzbyć się tej zazdrości.

Gość gość
tak ja zazdroszcze ludziom normalnych żon. siedza tu laski i pisza ze daja mezowi w kako albo robia loda łykajac po same jadra. moja na anal sie nie godzi a całęgo łykac nie bedzie .... ile sie nagadałem i naprosiłem .... reszte w zyciu mam. dobra prace b. dobre zarobki. nienormowany czas pracy. moge se pozwolic na wakacje 4 razy w roku w dowolnym iejscu na ziemi. tylko ta moja zona głupia p***a .... ja jej mazenia spełniłem wszystkie jakie miała, majac nadzieje ze ona spełni moje. nawet jej to powiedziałem a tu doopa.

Gość gość
Zazdroszcze tym, ktorzy nie musza pracowac, a zyja na poziomie.

Gość gość
Zazdroszcze kobietom, ze maja orgazm z facetem. Mi sie nie zdarzylo a mam 40 lat. porazka

Gość gość
zazdroszczę też przyjaciół i seksu udanego

Gość gość
Zazdroszcze meza, dzieci, studiow, domu, fajnej pracy ja tego wszystkiego nie mam. Jestem na straconej pozycji.

Gość gość
Nie, nie zazdroszczę. Nie dlatego, że mam "wszystko", bo nie mam wielu rzeczy, żyje skromnie, ale po prostu nie zazdroszczę.