Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród rodzinny w nocy jak wyglada

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie jak to jest z porodem rodzinnym noca w szpitalu? Czy to prawda że położne wypraszaja partnera po 21ej do domu?

Gość gość
Wody odeszly mi o 18 a urodzilam... Po dwóch dniach nad ranem. Maz byl przy mnie caly czas na porodówce. Ale zanim na nią trafualm meczylam sie sama w nocy na przedporodowej bo wyprosili go o 21 :(

Gość gość
no chyba żartujesz!!! Wyprosić mogą z sali, ale nie z porodówki!!! ja dwoje dzieci rodziłam nocą i nigdy nie zdarzyło mi się żeby męża wyprosili. Mieliśmy poród rodzinny, pierwsze dziecko ur ok 4 rano a drugie po 2 w nocy. W obu przypadkach byłam na sali do porodu rodzinnego do porannej zmiany czyli do 7.00 i dopiero wtedy mąż wychodził ze szpitala.

Gość gość
O 21 odeszly mi wody. O 5 rano wzieli mnie na porodowke i kazali zadzwonic po męża

Gość gość
Właśnie takie słuchy mnie doszły że wypraszaja po 21 i można przyjść dopiero na sam poród jeśli jest w nocy. Kaza dzwonić po meza wtedy s tak rano może przyjść znów . straszne to jest myślałam że może być cały czas że mną . jak będą bóle i z prysznica skorzystać pomoze