Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanek od siedmiu boleści

Polecane posty

Gość gość
jak mu nie odpisywac jak ludzie tego typu potrafia sie posunac do stalkowania kobiet przez wiele lat, jak takie cos ignorowac. a ja bym poszla do zony, to jest dla ciebie obca kobieta, wiec powinny cie ye.bac jej uczucia - niech wie jaka kanalie ma w domu i jak słabo go pilnuje

Gość gość
pusty esesmes

Gość gość
on ma kiepskie relacje z zoną, praktycznie nie żyją razem do firmy czesto przychodza jego dzieci i z rozmów wynika dużo różnych rzeczy... spią w osobnych pokojach, w ogóle nie jeżdża razem na wakacje od lat, on czesto zostaje na noc w swoim mieszkaniu zamiast wracac do domu itp. on mi to wszystko mówił, ale wiadomo, ze z załozenia mu nie wierzę. jednak spontaniczne sytuacje z jego dziećmi potwierdzają wszystko. myślę, że on czuje się szalenie samotny, pewnie brakuje mu seksu i bliskosci i świruje. W d***e ma jednak to, że swoim zachowaniem mnie rani i nawet jak mu to mówię wprost to odwraca kota ogonem, że on mnie tak uwielbia ręce opadają

Gość gość
z załozenia nie powinnas mu wierzyc. wyjsciem dla niego jest znalezienie sobie 3 kochanek-mezatek tak by moc pomiedzy nimi bez problemu spokojnie lawirowac i nie miec dlugich przestojow w seksie ;) nikomu tym zycia nie zniszczy, bo jedni sa warci drugich. a tobie lata leca i z kazdym rokiem rezerwa jajnikowa maleje :( no chyba, ze za te zniszczone lata zgodzi sie kiedys zostac twoim dawca spermy? :D

Gość gość
haha na szczęście on mi niczego nie niszczy, musiałabym upaśc na głowę aby mu na to pozwolić ja sobie żyję swoim życiem, a on gdzies tam się w nim po prostu pojawia jak setki innych ludzi, nie przywiązuję wagi do tej znajomosci chciałam tylko pomysły na to, jak mu jeszcze można utrzec noska. kasy ma a żydzi na kwiatku nawet na dzień kobiet dla mnie totalne męskie zero

Gość gość
to dobrze, ze ci zycia nie niszczy. ze np. nie rozwalilas sobie dla niego jakiegos zwiazku czy nie nabawilas nerwicy/depresji od niepewnosci. bardzo madra dziewczyna :)

Gość gość
słuchaj, jego dzieci sa nie az tak strasznie dużo młodsze ode mnie, a raczej nigdy nie miałam zapędów miłosnych do dziadków czy tatusiów. nie zmienia to faktu, ze facet się przybłakał i przyczepił do mnei i realizuje swoją ogromna potrzebę bliskosci czy jak to nazwać, pisze dla samego pisania, skomle dla samego skomlania od taki sposób na zycie ja już to olewam, ale bywają chwile, ze mam go dosć

Gość gość
a najbardziej mnie wkurza ta jego postawa ''jak to nie chcesz takeigo jak ja'' dzizas... to jego mniemanie o sobie mnie poraża,a jest obleśny chcę mu utrzec nosa jakimś ostrym tekstem, ale już nie wiem co wymyśleć, moje dotychczasowe teksty nic nie pomogły

Gość gość
no bo kto chce zonatego. to przeczy naszemu biologicznemu przeznaczeniu, a przeciez nie od dzis wiadomo ze kobieta steruje gra hormonow i skurcze macicy :)

Gość gość
A ile powinien ci zapłacić? Bo mówisz, że on myli się myśląc, że będzie miał za darmo kochankę. Co się daje? Perfumki markowe? Kasę? Awans w pracy? Co jeszcze?

Gość gość
nic nie ma płacić czemu jesteś złośliwa ja miałam dokładnie taką samą sytuację. pracuje uczciwie i dobrze zarabiam mam porządne kwalifikacje i nie szukam sponsora a facet myślał, że będę jego kochanką bo on tak chce kiedy chce i jak chce kontakt też kiedy on chce ja nie mogłam pierwsza napisac a nigdy nawet nie dał mi złamanego kwiatka czy życzeń na dzień kobiet czy w święta milczał jak zaklęty po czym odzywał się jakby nigdy nic mineło sporo czasu od tego wybryku jakim była znajomośc z nim i nigdy więcej

Gość gość
ehmehm zablokuj jego numer? nie ma za co..

Gość gość
Olka to ty? O mówi, że jesteś brzydka ściera :D

Gość gość
ja tez mialam takiego delikwenta, liczyl na darmowe bzykanko a nie stac go bylo nawet na zaproszenie mnie na kawe i lazil za mna jakies 3 lata, ale zapraszal tylko na seks

Gość gość
o, stac cie nagle na szczerosc :)

Gość gość
czy my sie znamy ze tak do mnie mowisz cwelu

Gość gość
Zauroczenie trwa 2-3 lata, zauroczenie się kończy i wracają do żon. Nie warto zaczynać z żonatymi.

Gość gość
a jest żonaty? tak cięzko sie do tego faktu przyznac?

Gość gość
masz jakiś problem z mózgiem ty wyżej rozmawiamy o kochankach, znasz definicję kreytnko

Gość gość
nie każdy kochanek musi być żonaty. a z mózgiem to ty masz chyba problem

Gość gość
po co sie wp*****lasz w rozmowę jak ni9e masz pojęcia o czym rozmawiamy w*********j

Gość gość
jaka kultura na tym forum. macica cie swedzi?