Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćć87

czy przyznać się do bycia prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Jeśli ta dziewczyna ma duże doświadczenie seksualne, to od razu pozna, że jesteś prawikiem" x taa, pozna to po błonie prawiczej :D xxx "Dla kobiet niepewny siebie facet, który nie zalicza wszystkiego co popadnie, prawiczek, to ostatni śmieć." x nie dla normalnych kobiet tylko dla k***wek jeśli już. widać wokół takich się obracasz...

Gość gość
Hej Madeleine1000, odezwij się proszę: zapytanie77@wp.pl

Gość gość
Szukam kogoś na seks teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość gość
Zacznijcie od łatwych kobiet takie na sexanonse.ovh znajdziecie

Gość Darek1213
Obecnie mam mam 36 lat, prawiczkiem bylem do 25 roku zycia, moja zona stracila z innym dziwictwo w wieku 23 , strasznie mnie to wku.... a jak sie dowiedzialem o zatajonych rzeczach z przeszlosci to sie juz wku... na maxa. Wtedy juz nie mialem zadnych hamulców ... a ze kolezanka z pracy (mezatka )miala pretensje o to samo do swojego męża ( nie byl prawiczkiem dla niej a ona byla dziewcią dla niego ) to potraktowaliśmy to jako preznent od Boga, ze dal nam szanse spotkac sie ;). Nie ma nic lepszego jak męzatka na kochankę , przede wszystkim dyskretna ;) Trwalo to z pol roku a teraz sie przyjaznimy ;) Moja rada - szukaj dziewicy albo wybzykaj sie przed tym związkiem, bo inaczej , za jakiś czas zdradzisz ją, psychiki nie oszukasz a szczegolnie w tak drazliwym temacie jakim jest seks