Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madeleine10000

Dziewczyny lubicie prawiczków ?

Polecane posty

Gość Madeleine10000

Bo ja nie uprawiam seksu właściwie z nikim kto ma już jakiekolwiek doświadczenie. Kocham seks i umawiam się z chłopakami tylko na *****nko ale musi spełniać jeden warunek - musi to być jego pierwszy raz (ja to potrafię rozpoznać). Jestem taka podniecona bo mam władzę, dominuję (ja po prostu kocham dominować) a on z jednej strony słodki nieboraczek wije się jak piskorz a z drugiej taki podekscytowany bo nareszcie może zamoczyć. (Ogólnie na co dzień jestem przebojowym, pewnym siebie odnoszącym sukcesy informatykiem więc większa część prawiczków jest przy mnie sparaliżowana z nieśmiałości). A ten jego sterczący k***s cały nabuzowany ... mmmm... No i świadomość że zrobiłam dobry uczynek bo dzięki mnie On stał się stuprocentowym mężczyzną.

Gość gość
Ja jestem 25 letnim prawiczkiem, i mam upodobania i preferencje względem kobiet, dlatego nie ciągnie mnie do seksu. Chciałbym się poddać kobiecie, kobietom, być ich sługom. Marzę w przyszłości o kontrakcie niewolniczym.

Gość gość
Miało być do uległości.

Gość gość
dobre :)

Gość Madeleine1000
Te słowa działają na mnie jak magnes

Gość gość
Hej Madeleine1000, odezwij się proszę: zapytanie77@wp.pl

Gość gość
Witam, Tak naprawdę to chciałem napisać wiadomość do Madeleine10000, niestety widzę, że autorka tematu chyba tu nie zagląda, więc nie chcąc otwierać nowego, napiszę tu. Jeżeli jest tutaj atrakcyjna kobieta mająca chęć i ochotę na prawiczka to zapraszam do kontaktu na samuel2016@wp.pl. Popiszemy, spotkamy się i zobaczymy co z tego wyjdzie - tak bez spiny. Proszę o kontakt tylko mailowy i tylko kobiety.

Generalnie przyłączam się do postu wyżej, identyczna sytuacja Mój mail: Infamous89@wp.pl

Gość gość
Są jakieś chętne dziewczyny na prawiczków?

Gość gość
up..

Gość gość
jak mozna lubic prawikow , slinia sie na widok c**y a jak zobacza to taki pajac nie zdazy wsadzic i juz sie spusci ,zalosne

Gość gość
Madeleine10000 Proszę o kontakt KMORHEN@wp.pl