Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci powinni nosić opaski z długością i obwodem

Polecane posty

Gość gość

Fajnie żeby zrobili dla facetów obowiązek noszenia opasek z długością i obwodem. Nie byłoby wtedy nieporozumień że kobieta marnuje czas na frajera z penisem jak u dzieciaka z podstawówki. Jedno spojrzenie na opaskę i już wiadomo czy warto się angażować w związek czy spławić biedaka.

Gość Dorregray
A ja tam wolę ten dreszczyk niepewności. Faceta zawsze można wymienić, a przynajmniej jest fun.

Gość gość
to mnie by wyśmiewali na każdym kroku za moje 14cm długości i 12cm obwodu... :O

Gość gość
takie głupie duuupy jak wy dwie idiotki :D:D pewnie często wymieniane są :D:D:D prawda?

Gość gość
z takich samych powodow baby powinny miec przyklejone na czole czy maja motyla czy bule dobrze ze chociaz widac jakie ma cyce :classic_cool:

Gość gość
Kobiety to powinny nosić opaski mówiące o tym ilu facetów je zaliczyło, człowiek by sobie zaoszczędził czasu.

Gość gość
wystarczy rzucić okiem na spodnie -- nic nie widać w kroku, znaczy nędza.

Gość Dorregray
Mnie się kiedyś zdarzyło, że facet był za duży, więc no...

Gość gość
gość dziś niestety łączę się z tobą w bólu

ja mam dosc przecietnego fiuta, a tez sie czasem nie mieszcze... w ogole ciekawe ze w polsce polowa internautow ma 21+ rowniez wiekszosc kobiet bierze do reki i buzi tylko 21+...

Gość Dorregray
taaa, powodzenia z wzięciem takiego do paszczy. Chybaby mi szczęka z zawiasów wypadła.

Gość gość
haha w sumie racja :) ja miałam kiedyś taką sytuację, że poznałam świetnego, przystojnego faceta, jakoś tak z łóżkiem zwlekał i nawet mi się to wtedy podobało, zauroczyłam się i jak przyszło co do czego to okazało się, że ma mikrofiucie :o z racji tego, że już się zaangażowałam to ciężko mi było go ot tak zostawić. Jakbym wiedziała od razu to oboje byśmy zaoszczędzili czasu i energii. Zdecydowanie faceci powinni nosić jakieś oznaczenia. Ewentualnie można chodzić z każdym do łóżka na pierwszej randce żeby uniknąć rozczarowań :classic_cool:

Gość gość
opaski to słaby pomysł, lepsze byłyby czipy, dałoby to możliwość eliminowania takich w wielu praktycznych sytuacjach

Gość gość
Siłownie zbankrutują! Masz małego to ćwicz bicepsy, żeby podnieść swoje ego. A wtedy po co mieliby ćwiczyć? Może i wojen by nie było bo przecież małe ptaszki mają zawsze ci najbardziej agresywni, którym natura to co miało iść w penisa dała nadmiarowo na włosy na plecach i wielkie zakola aż do karku :)

Gość gość
rozciapane picze po porodach też powinny nosić emblematy ostrzegawcze "uwaga luzy"

Gość gość
ha haa ile juz sie posiadaczy malenkich klusek zlecialo

Gość gość
kobiety z push-upami powinno się zamykać w więzieniach za oszustwo

Gość gość
Zgadzam się z tymi pushapami. Nie prawda, że skoro siłownia to mały fiutek. Mój lubi siłownię i ma giganta.

Gość gość
Moj facet ma dużego a ja mam duże Cycki. Wszystko gra.

Gość gość
całe szczescie że ja mam średniego, 10cm długi jak stoi i 11,5 w obwodzie, któtra chce się ze mną dymać? Fajnego mam no nie, chętnie bym nosił swoje wymiary bo są niezłe. Wszystkie się za mną uganiają ale ja dymam tylko te które są najładniejsze i z dużymi , jędrnymi cycami.

Gość gość
Faceci powinni zawsze chodzić z fiutem na wierzchu. To zwierzęta wiec tak powinni być traktowani.

Gość gość
Ja mam 11 dł i 11 obwodu. To co jestem gorszy? J****e seksualne nazistki.