Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulinaGranczka

Le Petit Marseillais Miód Lawendowy Zel pod prysznic gorąco polecam

Polecane posty

Jestem energiczną i zabieganą osobą dlatego chwila relaksu i odpoczynku jest jak najbardziej wskazana, dlatego po całym dniu oddaję się w siły zaklęte w naturze, które odnajduję w kremowym żelu pod prysznic Le Petit Marseillais Miód Lawendowy. Jego aksamitna konsystencja i zniewalający zapach pozwala przenieść mnie w inny wymiar rzeczywistości w najodleglejsze zakątki Prowansji z polami kwitnącej lawendy. Po takiej kąpieli moja skóra jest nawilżona, aksamitna, gładka i pachnąca, a umysł odzyskuje równowagę i harmonię. Ten żel jest jak miód na moje ciało i duszę. Polecam żel pod prysznic LPM i już nie mogę doczekać kiedy przetestuję kolejny zapach, który przeniesie mnie w koleiną część świata #ambasadorkaLPM

Gość gość
brawo ty

Gość gość
Też uwielbiam :)

Gość gość
Ja też uwielbiam LePetit Marseillais a szczególnie KWIAT POMARAŃCZY, gdy pierwszy raz zakupiłam ten zapach spodziewałam się po prostu pomarańczy, jednak woń była i jest zupełnie inna, w rzeczywistośc***achnie bardziej egzotycznie a świeżość i lekka słodycz pomarańczy łączy się w zapach który pobudza zmysły. Ostatnio miałam też okazję wypróbować podczas ostatniej weekendowej wizyty u teściowej,olejek z nowej serii argan i kwiat pomarańczy i wiecie co i tym razem się nie zawiodłam!!Olejek jest aksamitny, dobrze się pieni, cudnie pachnie...Po kąpieli skóra jest idealnie nawilżona przez długi czas. Ośmielę się napisać, że nie trzeba nawet kremować skóry po kąpieli!#ambasadorkaLPM

Gość gość
A otrzymałyście już nową paczkę? Czy jeszcze też na nią czekacie tak jak ja? #ambasadorkalpm

Idealny, gęsty kremowy olejek dosłownie pieści ciało otulając je delikatnym kaszmirowym płaszczem. Pielęgnacyjne właściwości zawartego w nim olejku arganowego i jego zbawienny wpływ na skórę jest znany nie od dziś - doskonale ją nawilża, regeneruje, ujędrnia i odżywia, tłustej skórze zaś przywraca równowagę, wyrównuje koloryt i dodaje młodzieńczej witalności. I tak działa też nowy olejek do kapieli LPM. Po kąpieli moja skóra stała się delikatna, miła w dotyku i idealnie nawilżona. Dodatek kwiatu pomarańczy wzmacnia właściwości olejku arganowego - również bowiem posiada właściwości regenerujące, odbudowuje i uelastycznia skórę. Wyciąg z kwiatu pomarańczy sprawił też, że kąpiel stała się nie tylko zbawienna dla ciała ale także aromatyczna, a zapach pozostał na skórze jeszcze na długo. Olejek jest gęsty, dobrze się pieni, jest bardzo wydajny. Dodatek obu składników pielęgnacyjnych sprawia, że chciałoby się aby kąpiel trwała jeszcze dłużej i dłużej i dłużej...... #ambasadorkalpm

Gość gość
Pięknie pachnie, a do tego wspaniale nawilża i pielęgnuje skórę Polecam #ambasadorkaLPM