Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kliwia42

Tęsknie za dziećmi

Polecane posty

Gość Kliwia42

Kiedyś było gwarno i wesoło , choć wtedy czułam sie przy trójce dzieci ogromnie zmęczona. Dziś moj dom jest pusty , dzieci wyjechały szukac lepszego życia , czuje sie opuszczona i już niepotrzebna nikomu .Bardzo tėsknie za tym okresem gdy dzieci były małe , gdy razem chodziliśmy na spacery i gdy tuliły sie do mnie gdy coś bolało , za wspólnymi obiadami i wieczorami przy książce......szkoda że czasu nie da sie zatrzymać , pozostały wspomnienia i tęsknota.

Gość gość
Typowe żałosne gdakanie kury domowej, nie ubliżam bo być może byłas spełniona jako matka, ale nie mieć poza dziećmi żadnych zainteresowań to jest tragedia. Zgłoś się na niankę jeśli ci tego drobiazgu brakuje, ale mimo wszystko nie rozumiem, dzieci dorosłe wreszcie z powrotem możesz żyć samodzielnie, a narzekasz?

Gość Kliwia42
Masz racje , jestem typową kurą domową , nie mam rzadnych zainteresowań i nigdy nie miałam. Dzieci były całym moim życiem , może dlatego że bardzo długo dane mi było na nie czekać , wiele przeszłam aby je mieć bo nie wyobrażałam sobie życia bez dzieci......a potem poświeciłam im swój cały czas i całą miłość...a ja teraz zamast cieszyć sie odpoczynkiem i wolnym czasie tėsknię .