Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą hormony Seks

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest z tym seksem w ciąży? Jestem w 20 tyg i od początku poprostu mam wielką ochotę na niego, ale jak zaczyna się coś dziać ( gra wstępna) to momentalnie coś mnie przeraża i nie chce, nie mogę. :( nie chodzi tu o to ze boje się o dziecko, bo rozmawiałam z lekarzem i nie ma żadnych przeciwwskazań. Kocham się z moim raz na dwa tyg, no może dwa razy to max. I wtedy co najgorsze nie odczuwam żadnej przyjemności:( kompletnie nic :( nic też mnie nie boli. On dochodzi szybko bo zaledwie po 2-3 min. ( nie ma co się dziwić wsumie bo po takiej przerwie). Nie ma też już po między nami tego co było wcześniej. On po ubiera się i odwraca tyłkiem czasem nawet bez ani jednego słowa, a zawsze zasypialismy wtuleni w siebie i powtarzalismy sobie jak bardzo się kocham a teraz nic już nie ma,a ja czekam wsumie tylko na to aż on się odwróci bo łzy same mi napływają do oczy. Ta cała sytuacja mnie przerasta, bo Seks w związku jest ważny przecież. Boje się ze go to tez boli ze nie odczuwam przyjemności z seksu i przez to zachowuje.się tak po nim. Ale przecież nie będę udawać. Czy tak już będzie?? Zawsze?

Gość gość
Czasem tak się dzieje w związkach i trzeba zadbać żeby nie było rutyny