Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakiś psycholog ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy nie iść prywatnie bym pracował w czw i piątki bo darmowy mnie "wk****a"

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Słuchaj miałem ich kilku mam dosyć tych ludzi co są dla mnie tacy pomocni po prostu czytam o autoagresji psychologi ale żaden mnie nie rozumie

Gość gość
Nie mowie nic rodzicom ale oni też mnie chyba trochę nie rozumieją , ogólnie albo są takimi tumanami albo nie wiem jeszcze stwarzają Mi problemy i pytają czy się leczę ogólnie porażka grożą mi ze mnie wyrzuca itp jak tak zrobią powiesze się na pasku Mógłbym się rozpisać na ten temat i to tyle nikt mnie nie rozumie

Gość gość
No widzisz a ja nie chce zapłacić to się może ktoś mną zainteresuje i zrozumie

Gość gość
Jesteś psychologiem możemy pogadać na gadu gadu

Gość gość
Rozumiem ty tez masz mnie w dopie .. Chu.j w to wszystko

Gość gość
Tak, bo psycholog nie ma co robić tylko udzielac porad na kafe. Etyczny psycholog nie ma prawa tak sobie pisać, nawet nie wiesz czy ona jest dobrym psychologiem. Skąd jesteś? Sa darmowi psycholodzy w róznych poradniach organizacji pozarządowych, poszukaj w okolicy.

Gość gość
Warszawa ee tam załatwię to sam ze sobą

Gość gość
Zaplacenie niczego nie gwarantune,ale jesli ten ci nie odpowiada,to szukaj innego. W wielu poradniach sa swietni scepcjalisci,szukaj poradni uzaleznien,tam czesto sa swietni fachowcy

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki! Przelej mi choćby i nawet te 5 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!