Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachowuje dziewczyna której facet dał kosza ?

Polecane posty

Gość gość

zazwyczaj piszczy, skacze, obraża by oszukac swoj umysl, wmowic sobie ALE JA JESTEM SUPER A TY JESTES FRAJER , c***a, pipa, nieudacznik bo mnie nie chcesz ! (a wczesniej mało się nie zesrała jak kolo niego skakala) im bardziej przystojniejszy facet i/lub bogatszy tym bardziej zalosniej zachowuje sie taka dziewczyna

Gość gość
Jeśli taka dziewczyna pisze na kafe to zwykle w takich chwilach wchodzi na kafe z celem wyzywania prawiczków bo zawsze znajdzie tu koleżankę chcącą się na takich po wyżywać razem.

Gość gość
1. Nie każdy 2. Różnica jest taka, że ten "strach" Was determinuje w całości, nawet jak nie ma jeszcze powodu do odrzucenia ps. jak kogoś już odrzucono to się nie boi, chyba że jest kobietą..

Gość gość
Wiekszosc kobiet ma niską samoocene i odrzucenie traktują jako tragedie... przeciętny facet ma taką w d***e i idzie dalej, ewentualnie sobie mysli ,,huj jej w d**e'' :D ludzie słabi, beznadziejni wlasnie krzyczą, awanturują się, piszczą, obrazają lub przeciwnie błagają jak głodny pies o ,,szanse''

Gość gość
piszczą i skaczą? w życiu nie widziałam takiej reakcji. A co do obrażania się- to widziałam to u facetów, których spławiałam, więc to chyba nie jest cecha przypisana do płci. ale to za trudne dla ciebie, prawda. A te różne reakcje na odrzucenie, to nie kwestia słabego charakteru. tak robią ludzie , którym zależy na kimś, dlatego odmowa ich porusza. Jak masz kogoś w d... to nie przezywasz, ale chyba też o niego nie zabiegasz, co? ty też będziesz piszczał jak dostaniesz kosza od panny, która naprawdę ci się spodoba, oj będziesz piszczał

Gość Ironiczna     Priv Kukawska
Ja jestem transeksualistką, więc różnie to bywa.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona