Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitttaa

była dziewczyna męża

Polecane posty

Gość jowitttaa

Jestem z mężem po slubie 2 lata razem 4 lata przed tym jak sie poznaliśmy on był sam rozstał sie z dziewczyną 3 lata przed poznaniem mnie ja tez byłam po nieudanym długoletnim związku. Wszystko pięknie ładnie ale ciagle przewija sie gdzies była jego dziewczyna , która od momentu jak sie ze mną związał zaczeła dawać o sobie znać . Najpierw nie zwracałam na to uwagi , ale zaczyna być coraz bardziej natarczywa ... smsy z zapytaniem czy np. moze gdzie u niego została je ksiązka lub cos innego bo teraz akurat sobie po tylu latach przypomniała , odwiedza jego rodziców zapowiedzianie lub nie , telefony do jego rodziców , ciotek , rodziny , telefony do mojego męża , Jak sie przez przypadek spotkalismy to poprostu rzuciła sie na niego jak jakaś idiotka on zwrócił jej uwagę obróciła to w żart kurcze tyle lat nie są razem on ma rodzinę , z tego co wiem to ona sie własnie rozeszła ze swoim facetem ale to dziwne ze nagle takie zachowanie u niej i tez dziwne zachowanie tesciowej bo ja sobie jakos nie wyobrażam aby moja mama utrzymywała kontakt z moim byłym chłopakiem ( a nawet z byłym mężem ) rozmawiam z mężem o tym , on mi tłumaczy aby dać sobie spokoj nie odzywac sie to odpuści ale tak mnie wpienia ze mam ochotę jej coś powiedzieć ...

Gość gość
Wariatek nie brakuje. Kobiety takie są.

Gość gość
Odbierz telefon męża jak zadzwoni, poza tym to mąż powinien jej zwrócić uwagę i nie odpisywac na smsy itd