Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisz proszę

Polecane posty

Gość gość
Chyba napewno tak

Gość gość
on dumny ty dumna jak paw. jak wy sie dogadacie ? :)

wiecie co, moze nie ma sensu wlasnie takie tesknienie w proznie. co to zmieni? nic. kwestia najwazniejsza jest zmienic nastawienie i pomyslec ze jeszcze nie jednego mezczyzne spotkacie w zyciu. moze lepszego. moze ten za ktorym tak tesknicie nie byl dla was odpowiedni (i nie bylby tak dobry ten zwiazek w przyszlosci i w gruncie rzeczy dobrze jest jak jest). przeciez jestescie na pewno spoko babkami i wszystko, co najlepsze dopiero przed wami:):) pozytywnie:)

Gość gość
Czasem się wydaje ze on i nikt inny. Nie można jednak zamknąć się w skorupie, warto kogoś poznać innego, tylko myśl o nim w tym przeszkadza

Daj mi juz swiety spokoj nie chce przytulac cie w myslach I nie chce tesknic po nocach I wyc w deszczu do ksiezyca Daj mi juz swiety spokoj Moze nie byles tym dla kogo zona bede, Moze nie jestes moim przeznaczeniem A przyszlym bledem? Daj mi juz swiety spokoj Chce znalezc milosci przystan I znowu szczesciem napawac sie we dnie Odrzucajac brednie Moze nie jestem zakochana na zaboj Tylko moj umysl plata sercu figle? Moze ty masz mnie w d***e A ja glupia rozum wciaz gubie... M. z dedykacja dla teskniacych;)

Gość gość
on ma cie w du... tak sadze

Gość gość
dla mnie brak kontaktu to znaczy ze ma mnie w du..., ma inna, albo cos sie stało

Gość gość
Chyba już groźby nie pomagają skoro go prosisz ? Jak to jest autorko ?

Gość gość
Jak suka zrywa kontakt to facet ma za nia latać? Ze mną zerwala i nawet raz nie zadzwonilem może i tesknie ale niech s*******a albo się sama odezwie jak ma cos do mnie królewna j****a.

Gość gość
“chcesz mnie wziąć na przetrzymanie. Ja pierwsza tego nie zrobię. Chyba już tak zostanie.„ Dlaczego do niego się pierwsza nie odezwiesz ? Jesli nie macie kontaktu to nawet nie wiesz czy on żyje ? Może miał wypadek ?

jak facetowi zalezy, to spod ziemi Cie wynajdzie i zrobi wszystko zebys z nim byla. jak nie stara sie o ciebie, to nie zawracaj sb nim glowy, bo bedzie z tego tylko masa smutkow. uwierz...

Gość gość
GośćM wie co piszę,zraniła faceta ;)

Gość gość
18:09 nic dziwnego, ze zerwała kontakt, jak z Ciebie burak:-o

Gość gość
GoscM dobrze gada, i nie będę z siebie wariatki robić bo on i tak się nie odezwie jak nie chce

Gość gość
A czy stara się równie bardzo jak chce tylko seksu a nie ze mu zależy i jak odróżnić jedno od drugiego?

Gość gość
Jeśli ktoś zrywa kontakt, to zawsze jest jakiś powód. Powodem najczęściej jest druga strona, i tylko ona może chcieć to wyjaśnić, sprostować, uporządkować, pogodzić się (co tam chcecie). Jeśli tego nie czyni, sprawa jest jasna. Next Nikt nie zrywa z nikim kontaktu, bo ma takie widzi mi się. A już na pewno nikt, kto kocha, lubi, szanuje. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeśli nie ma się kontaktu, tęsknota ma sens. Ale wszystko inne, myślę, bo pobożne życzenia (oby napisał, oby napisał, oby napisał). Tylko rodzi się pytanie: i po co? Z jakiś powodów ten kontakt zakończony, czyż nie? Tęsknimy za tym, co ulotne. Co sienie wydarzyło, albo wydarzyło. Fakty są zgoła inne. Aktualnie się nie znacie. Bo coś się zadziało. I już.

Gość gość
18:48 Burak bo prawdę napisalem?

Gość gość
GośćM dziś jak facetowi zalezy, to spod ziemi Cie wynajdzie i zrobi wszystko zebys z nim byla. jak nie stara sie o ciebie, to nie zawracaj sb nim glowy, bo bedzie z tego tylko masa smutkow. uwierz... x M tak robi i do dziś spędza samotnie wieczory na kafeterii

Gość gość
21:09 pomijać prawde, dlatego, ze ubliżasz tej kobiecie na forum. Nie szkodzi, ze anonimowo tylko sam fakt, ze piszesz w obraźliwy sposob. Jestes tak odważny, to napisz jej to.

jak robie?:) nie jestem mezczyzna. :D taka jest prawda, ze jesli ma jaja i zakocha sie to bedzie sie staral ze wszystkich sil, zeby kobieta ktora kocha z nim byla. napisac sms glupiego, to byloby chyba pierwsze z banalnie szybkich i prostych dzialan. facet albo jest dupa wolowa albo nie jest zainteresowany widocznie. to przykre moze byc dla niektorych, ale niestety tak jest. lepsza jest gorsza prawda niz slodko pierdzace klamstewka i zludne nadzieje.

Gość gość
Mogę sobie ublizac komu chce wg mnie zasluzyla na o wiele więcej zlrgo niz jakieś tam anonimowe obelgi w necie. A pisał nie będę bo mnie ona nie obchodzi i dla mnie jest martwa.

Gość gość
21:24 czyli jednak burak, niedojrzały emocjonalnie:-o bez polskich znaków:) chłopiec:)

Gość gość
Pani Autorko. Jesteś ?

Gość gość
Ponawiam. Jesteś ? 🌻

Gość gość
Słucham Ciebie:)

Gość gość
To ja słucham Ciebie ? Co się dzieje ?

Gość gość
Jestem.

Gość gość
To ja słucham Ciebie. Co się dzieje ?