Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 28 lat maja prawo sie pojawiac pierwsze zmarszczki?

Polecane posty

Gość gość

Mimiczne? Np pod oczami przy usmiechu? Bo mi sie juz pojawiają :O na czole nie mam , ani nigdzie tylko wlasnie pod oczami mi sie zaczynaja robic...

Gość gość
ja mam 24 i mam na czole

Gość gość
Ja mam 41 i mam na odbycie

Gość gość
tak,

Gość gość
Po 20-23 rz sie pojawiaja. Osoby o tlustej cerze i malo wyrazistej mimice o wiele dlyzej wytrzymuja. Jak ktos ma zywa mimike, sucha cere to i ok 23 beda juz miec. Ostatno popatrzylam po znajomych 22-27lat, 90% ma mimiczne. Ja tez ;) pod oczami to od zawsze mialam bo mam taka budowe powiek. Wiec Ty i tak dlugo bez zadnej bylas. Nie ma co sie martwic

Gość gość
Ok.24 juz miałam pierwsze, mało widoczne ale jednak

Gość gość
Jest to juz mozliwe. Podobno po 24 roku zycia skora kobiety produkuje juz znacznie mniej kolagenu. Dochodzi tez do tego tryb zycia, dieta- to rowniez ma spory wplyw na nasz wyglad. Jestem sporo starsza od ciebie- jestem po 40stce. Od siebie moge polecic na pewno picie duzej ilosci wody, owoce, warzywa, duzo spacerów, unikanie uzywek- palenia papierosów, no i dobra pielegnacja- mi pomaga bielendowski krem Algi morskie 40+. Warto przeciwdzialac zmarszczkom :)

Gość gość
ja mam 31 i jeszcze nie mam zmarszczek; ale widzę ze niektore 20 latki juz mają, to zalezy

w przypadku cery suchej zmarszczki beda bardziej winoczne, w moim przypadku kosmetyczka mówiła aby dbac przede wszytskim o nawilzenie skóry twarzy, mówił ze bielenda algi morskie dobrze sie nadaja do tego albo w aptekach sa preparaty dla niemowlat i takie także są w stanie zapewnić odpowiednie nawilżenie

Gość gość
WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O WON spamówo od srayendy!!! :O