Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszałam kilka razy, ze wygladam jak Rosjanka

Polecane posty

Gość gość

To wg was komplement? Słyszałam tak kilka razy w PL, a za granica to juz bardzo czesto np " You look like Russian "

Gość gość
A jak wyglądam? nie ubieram sie wyzywajaco, razej normalnie, mam dlugie blond wlosy ( naturalnie jestem szatynką), jestem szczupla... Albo tez kilka razy slyszalam ,ze mam wschodnia urode

Gość gość
pewnie ubierasz się jak choinka :O

Gość gość
20:19- wlanie nie... nawet bizuterii za bardzo nie nosze. Sama nie wiem czy mam byc z tego zadowolona czy tez nie ,ale zdarzało sie, ze tak ludzie mowili. Albo druga nacja na ktorą "stawiali" to, ze jestem z Czech

Gość gość
Po prostu ludzie zamiast dzifka mówią Ruska...

Gość gość
Rosjanki są uważane za piękne, jeśli jesteś atrakcyjna - to miał być komplement. Może masz długie włosy?

Gość prawictwo pospolite 152
rosjanki mają rozną urodę wiec nie da sie to oceniac w tych kategoriach znane rosjanki to Maria Szarapowa , irina Shayk, Natalia Wodianowa

Gość gość
Chyba jestem atrakcyjna bo sie też podobam facetom, w sensie ogladaja sie wiec chyba nie jest tak zle ... Mam wlasnie dlugie blond wlosy, jedna babka w Turcji mnie wlasnie pomylila z Rosjanka to potem powiedziala, ze to przez te dlugie blond wlosy bo one takie czesto noszą Innym razem grecy mi powiedzieli, ze wygladam na Rosjanke bo mam takie rysy i ogolnie jeszcze kilka razy sie tak zdarzylo Ale czasem sie zastanawiam z czym sie kojarzy ludziom taka Rosjanka czy faktycznie z ladna, czy ze specyficznym wygladem...

Gość gość
a pokaż focie to zobaczymy :)

Gość jołki_połki
towarzysz Stalin od roku 1932 na terenach ZSRR zadbał aby wymieszać rosyjskojęzycznych oraz Litwinów , Łotyszy , Gruzinów, Ukraińców , Kazachów , Ormian itd. wymieszał wszystkie narody wschodnie totalnie i na potęgę , Gruzinów wysyłał za Ural , za Kaukaz, Ormian na północ i na Syberię , Ukraińców w 1933-1935 roku z powodu głodu wymordował kilka milionów ludzi , rozdzielenie rodzin, zabieranie od rodzin dzieci , hołota jechała do Lwowa , ludzie z Lwowa jechali na Syberię , teraz nie wiadomo patrząc na Rosjankę z jakiej byłej republiki radzieckiej pochodzi , są szczupłe pięknej urody brunetki ze śladami na twarzy tak zwanej 'krwi' ormiańskiej, gruzińskiej. kozackiej itd. , zielonookie, niebieskookie , jej matka jeszcze 20 lat temu tyrała w porcie morskim na dalekim wschodzie i przy MINUS 50 st. Celcjusza spawała statki dzień i noc a córka wyrosła na piękną kobietę i teraz w wieku 20 lat szuka pracy w UK jako modelka , a dziewczyny z Rosji mają propozycji pracy bardzo wiele w zawodzie modelki, hostessy , jest ogromny wybór dziewczyn pięknych a przy okazji znają język angielski, niemiecki, włoski , jak rozpoznać, że Rosjanka ? jedynie, gdy będzie rodzić w szpitalu i w języku rosyjskim będzie wołać po rosyjsku , Mama , Mama , Mamuszka, żadna Rosjanka nie da rady w tym momencie krzyczeć w innym języku, nawet jeżeli angielski zna perfekt