Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszę jak deszcz mocno pada za oknem

Polecane posty

Gość gość

a miała być ładna pogoda

Gość gość
W tym tygodniu mają być pierwsze burze :-D nawet nie wiesz jak b. cieszę się z tego powodu :-D

Gość gość
a miało być tak pięknie.

Gość gość
ostatni raz widziałem Cię zaraz przypomnę sobie gdzie to było chyba na mieście chwaliłaś się biletem do Szwecji to że stałem z boku już nie liczyło się a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!" ostatni raz pisałem że pamiętam była jeszcze zima że tylko to, no wiesz, liczy się że zaufanie to taka czarna świnia w dzień jest, w nocy nie ma a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!" a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!". miało być tak pięknie miał się nam nie kurczyć świat ale przede wszystkim miało być "sto lat! sto lat!"

Gość gość
deszcz? co za szczescie! ja mieszkam w londynie, w nocy mielismy tutaj gradobicie z niedzieli na poniedzialek powiem w skrocie, obudzilam sie i jak usluszalam ten huk niesamowity za oknem polaczony z wiatrem(wialo straszliwie jescze cale rano nast dnia), pomyslalam ze to koniec swiata, ze Je/zus wrca na ziemie i zastanawialam sie czy jestem przygotowana mowie wam dobrze ze sie nie zaczelam ubierac...