Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezcxyzni

Polecane posty

Gość gość
układ czy puszczanie się to to samo x Bardzo wygodne masz poglądy, a co w sytuacji kiedy dwie osoby są ze sobą od 2 miesięcy, spotykają się, spijają sobie z dziubków, itd... decydują się na seks, bo to naturalna kolej rzeczy, a miesiąc później kobieta lub facet odchodzi, bo mu przeszło... czy taką sytuację można zaliczyć do puszczania się, czy może już nie, bo któraś ze stron miała nadzieję na coś więcej? I w czym to jest lepsze od sytuacji w której dwoje ludzi jest samotnych, znają się od paru lat doskonale i decydują się na seks dla zaspokojenia swoich potrzeb, są wobec siebie szczerzy i żadna ze stron nie okłamuje drugiej i nie mawia jej że ją kocha. Dam sobie rękę uciąć gdyby w tej chwili zapukała do ciebie piękna kobieta i powiedziała żebyś ją przeleciał, to nawet przez moment byś się nie zawahał, bo najwięcej krzyczą ci co niby mają zasady, tylko że te ich zasady wynikają głównie z braku okazji, braku powodzenia, kompleksów, wstydu.

Gość gość
gość dziś Dam sobie rękę uciąć gdyby w tej chwili zapukała do ciebie piękna kobieta i powiedziała żebyś ją przeleciał, to nawet przez moment byś się nie zawahał, bo najwięcej krzyczą ci co niby mają zasady, tylko że te ich zasady wynikają głównie z braku okazji, x To już byś rękę straciła. Bo mógłbym iść na d***** a jednak nie chodzę a chodzenie na d***** to to samo co układ.

Gość gość
Aby iść na d***** to trzeba mieć kasę, poza tym d***** to nie to samo co dziewczyna która jest sama chętna, z dziwek korzystają desperaci którzy nie mają szans na seks za free :P

Gość gość
11-57 takie twierdzenia są dla mnie obraźliwe. nigdy nie ślizgałam się na plecach innych ludzi, mężczyzn i nie oczekiwałam by się ktoś mną zaopiekował, przygarnął jak kociaka. ale to chyba ty szukasz słabiutkich, bezradnych, leniwych panienek co na które musiałbyś pracować.