Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intencje faceta

Polecane posty

Gość gość

Co to znaczy, jeśli mężczyzna powiedział, że szuka jednej jedynej na całe życie i , że jeśli ją znajdzie to na pewno wyzna jej swoje uczucia, ale na razie nie jest na to gotowy?! Od dłuższego czasu spotykamy się, ale nie znam jego intencji, nie wiem czy mnie tylko lubi czy coś więcej. Ale z tego co powiedział, rozumiem, że nie brał mnie pod uwagę mówiąc to co napisałam powyżej...?

Gość gość
no raczej Pitagorasie :D on juz tak szuka ksiezniczki dobre 7 lat, a latka leca :D

Gość gość
powinnas byla przejrzec jego intencje na wylot i nie popuszczać mu szpa.ry ;)

Gość gość
Ale między nami do niczego nie doszło. Po pierwsze nie pozwoliłabym na to, po drugie to mój kolega, wiec mnie szanuje.

Gość gość
Nie jest gotowy, to oznacza dokładnie że gotowy na razie nie jest i nie w głowie mu związki na stałe.

Gość gość
Rozumiem, że nie jest gotowy, ale jeśli powiedział tak, tzn ze nie jest gotowy w tym momencie , ale bierze mnie pod uwagę w przyszłości, czy całkowicie mnie wyklucza i nie mam na co liczyć , nawet jak juz będzie gotowy . ?

Gość gość
To oznacza ni mniej ni więcej że chętnie z tobą będzie sypiał bez zobowiązań, ale nie obiecuje że z tobą zostanie... ewentualnie miał na myśli, że jeśli żadna lepsza mu się nie trafi, to wtedy nie będzie miał wyjścia i zadowoli się tobą.

Gość gość
Ale pisałam już, że między nami do niczego nie doszło. Niby wszyscy znajomi myślą, że jesteśmy para, ale oprócz świetnego dogadywania nic nas nie łączy. Dlatego zapytałam was o rady jesli chodzi o jego intencje.

Gość gość
Przecież Ci już napisali. Doszło czy nie, nie bierze Cię pod uwagę jako"stałą" kandydatkę.

Gość gość
Pytam, bo moja przyjaciółka mówi, że nie jest teraz gotowy wiec nic nie wyznał mi żadnych deklaracji, ale że jak będzie gotowy to zrobi to . Pytam tylko z ciekawości