Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki jak to jest?

Polecane posty

Gość gość

Często znajduję w internecie posty o tym że starsza z młodym itp. Osobiście nigdy się nie spotkałem z taką kobietą i tu się zaczyna moje pytanie : czy na prawdę lubicie 19-22 latków z większymi rozmiarami? Czy to tylko takie głupie gadanie. Spotkałyście się kiedyś z takim? Kiedyś sam szukałem starszej ale to bez sensu bo takich kobiet nie ma xD

Gość bella  86
W prawdziwym życiu znam pary z większą lub mniejszą różnicą i to kobieta jest starsza, sama osobiście uznaję różnicę do 10 lat młodszy. Więc 19-22-latkowie nie wchodzą w grę, oczywiście jeśli chodzi o jakiekolwiek zainteresowanie z mojej strony. :P

Gość gość
Rozumiem :D

Gość gośćmmm
Nie wiem czy chodzi ci o stały zwiazek czy romans. Jestem przed pięćdziesiątką i mam romans z 16 lat młodszym kolegą z pracy. Znamy się wiele lat jest nieśmiały więc nie próbował wcześniej składać żadnych propozycji a mi do głowy nie przyszło, że taka relacja jest możliwa. Teraz myślę, że szkoda tego straconego czasu. Jeśli więc poznasz miłą starszą koleżankę, fajnie będzie wam się ze sobą rozmawiało, to nie zwracaj uwagi na wiek flirtuj jak z rówieśnicą. Czesto powtarzaj, że lubisz jej towarzystwo i że wspaniale wyglada. Czyli standarcik, każda kobieta to lubi i starsza i młodsza:)

Gość gość
Na romans się nie odwazylam jeszcze ale filtrowalam z chlopakiem który mógłby być moim synem ;-)

Gość gość
A któraś odważyła się na romans?

Gość gość
ja sie kilka razy spotkalem z kobieta 16 lat starsza na figle ale od razu relacja byla określona tylko zabawa nic więcej ja mam 20 lat

Gość gość
To jasne taki układ jest najlepszy. Ale jednak fajnie było by się jeszcze trochę lubić.