xoxodusia 0 Napisano Marzec 30, 2016 W czwartek (24.03) kochałam się z partnerem w zabezpieczeniu. Mówił, że niby zdążył dojść na zewnątrz, lecz obawiam się, że coś mogło się wydostać. Dziś śluz mam lepki, lekko klejący się. Obawiam się, ponieważ po zmierzeniu temperatury pokazało się, że mam 37.. zaniepokoiłam się i zaczęłam panikować, ponieważ nigdy wcześniej, nawet podczas owulacji nie miałam temperatury. Żadne przeziębienie też mnie nie bierze, bo nie mam ani kataru, ani innych objawów. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2016 raczej o urojonej wczesniej badałas sobie temperaturę. po tygodniu to chyba jeszce za wczesnie by snuć domysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2016 jedna temperatura to trochę z d**y wyjęta, o niczym to nie świadczy. A to że jest podniesiona to wcale nie świadczy o ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach