Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnywybór

Zniszczyć mu związek ?

Polecane posty

Gość trudnywybór

Witam was . Byłam z facetem w związku 1 rok ( ja myślałam , że to głębsza relacja , a tak nie było ) . Dużo też było z mojej strony kłamstw , ale nie o tym . Kochałam go . Póżniej związał się z dziewczyną , a mimo to się spotykaliśmy . Wiele razy mówiłam , żeby przestał dzwonic, pisać ale to na nic .. Liczyłam , że jeszcze się z nią rozstanie .. Najbardziej boli mnie to , że jest bez żadnych wyrzutów sumienia , że ją zdradza .. Mi jakiekolwiek uczucia do niego wygasły .. Wysłałam mu ostatnio wiadomość , w której definitywnie napisałam , aby się nigdy ze mną nie kontaktował , po czym wczoraj dostalam wiadomość ' Proste pytanie.Proszę odpowiedzieć tak lub nie: zrobimy dziś wieczór romantyczny? ' Czy skontaktować się z tą dziewczyną i powiedzieć jej wszystko , czy zostawić to wszystko i dać sobie spokój .. Ja osobiście chciałabym wiedzieć o zdradzie .. Ale przykro mi , że 'rozwale' im związek i żal mi jej , bo wiem , że będzie cierpieć ..

Gość gość
Ja bym to zostawiła i dała spokój. Nie mieszaj w jego nowym związku, bo zrobisz dziewczynie krzywdę. To sprawa między nimi dwojgiem, a Ty daj sobie spokoj z tym facetem.

Gość gość
"życzliwa" daj spokój

Gość gość
racja, wątpie że chciałabyś wiedzieć że Twój facet posuwa inną.

Gość gość
Nie mieszaj w jego nowym związku, bo zrobisz dziewczynie krzywdę. xxx aha! czyli nie jest krzywdą zdrada - krzywdą jest powiadomienie o zdradzie, tak?

Gość kam123456
On nigdy nie będzie Cię traktował jak osobę do poważnego związku. Traktuję cię ( muszę to powiedzieć) jako darmową dupodajkę, a ty się na to godzisz. Jeżeli chcesz żyć jako singielka to możesz dalej tak żyć, ale na pewno z Tobą nie będzie. Jestem facetem, ale nie lubię takich typów. Wy robicie sobie nadzieję, że on was zechce i odtrącacie innych, z którymi moglibyście być, a potem bardzo cierpicie. Powiedz jej i niech się nauczy nie traktować was jak darmowe dupodajki.

Gość gość
Powiedz jej. Wtedy on na pewno z Toba zerwie i oswiadczy sie jej. Bedziesz miala spokoj

Gość gość
Powiedz jej. Tylko pytanie czy robisz to dlatego ze szkoda ci dziewczyny czy z zemsty bo posuwa tez ją. W sumie to od kiedy oni sa razem przez ten caly czas co spotykal sie z toba byli ze sobą, sypialas z nim wiedzac ze z nia jest??

Gość trudnywybór
Nie ja już nie chce miec z nim nic wspólnego .. Wcześniej miał żone , którą również zdradzał i się rozwiedli .. Chciałabym jej powiedzieć , bo też nie mogę patrzeć jak wszystko mu uchodzi , jeszcze bez żadnych skrupułów mówi ,że ona dla niego nie znaczy wiele .. Może znajdę porządnego faceta kiedyś ..

Gość gość
Solidarność jajników. ja bym powiedziała bo szkoda dziewczyny a jeszcze Ci poszukuję.

Gość gość
On ja szanuje. Przeciez nie zeni sie z Toba tylko z nia.

Gość gość
Juz ? Bo co boli cie fakt ze jednak jej nie zostawil dla ciebie, ze wybral ja nie ciebie. Niech zgadne gdy mialas.nadzieje ze jednak cos wyniknie z tego nie mialas talich dylematow.moralnych wobec tej dziewczyjy? Przyznaj ze kieruje toba zwykla msciwosc nie zgrywaj wielkiej siostry milosierdzia.

Gość trudnywybór
Przez rok spotykaliśmy się razem ( raczej nie miał innej ) , póżniej zmienił mieszkanie , gdzie ona stała sie jego współlokatorką .. My się pożniej 'rozstaliśmy ' .. Tak spotykam się z nim , mimo że był w związku .. Wiem , że skrytykujecie .. Ale jeśli strefe erotyczną , nikt mnie nigdy tak nie pociągał .. Wiem , że ja jego też bardzo .. Gdy sypiałam u niego na mieszkaniu , wychodził do pracy i wracał biorąc wolne , bo chciał być ze mną .. To przyciąganie siebie , bardzo niszczyło nas nawzajem .. Bo on porzucał rzeczy które miał zrobić , a ja sama nie robiłam tego co mialam w planach ..

Gość kam123456
Trzeba go zdemaskować i utrudniać życie. Zachowuje się jak typowy ch.j. Nagraj go jak mówi ten tekst nt. obecnej dziewczyny. I jej wyślij to mailowo lub przez FB. A ty się nie smutaj, na pewno kogoś znajdziesz.

Gość gość
Kazda szmata zgrywa siostre milosierdzia. Facet dobrze wie co robi, ze sie z toba nie chce zenic:D:D

Gość trudnywybór
Nie mówię o żadnym ślubie .. Mówię o uczuciach .. I teraz gdy proponował wspólne zamieszkanie , poszłam po rozum do głowy .. Nie mówię , że darzę te dziewczynę wielką sympatią , ale też wiem , że wiele w życiu przeszła .. I ja na pewno nie będe ostatnia , z która ją zdradzi ..

Gość gość
To juz jej zmartwienie a nie Twoje. :D:D Powiedz mu. Niech wie, ze powiniec Cie kopnac.

Gość gość
Bral wolne bo nie mogl.robic tego po pracy bo musial z dziewczyna siedziec. Wiec robil to w czasie pracy zeby nie wzbudzac podejrzen i.nie zaniedbywac laski. Ale tak on tak.bardzo poswiecal.sie.dla.siebie ze nieomal.zrezygnowal.z.karoery glupia idotka

Gość gość
Bral wolne bo nie mogl.robic tego po pracy bo musial z dziewczyna siedziec. Wiec robil to w czasie pracy zeby nie wzbudzac podejrzen i.nie zaniedbywac laski. Ale tak on tak.bardzo poswiecal sie dla ciebie ze niemal zniszczyl sobie kariere glupia idiotka

Gość gość
Jak chcesz powiedz jej a co jesli sie zejda jesli ona wezmie na barki jarzmo jego zdrad i postanowi z nim byc a on zmieni sie dla niej i nie bedzie wiecej zdradzal? Czy nie tego chcialas.by byla szczesliwa?Idz powiedz jej.

Gość trudnywybór
Niech się schodzą jak już chcą .. Ale porozmawiam z nią .. A dalej już mnie nie obchodzi , może sobie bzykac na prawo i lewo ..

Gość gość
I nie bedzie cie to bolalo ze beda razem szcesliwi mimo tego ze probowalam namieszac:D Serio.. nie popieram dzialania tego faceta tylko skoror ze sumienie ruszylo cie dopiero teraz jak.juz zerznal cie dobre kilka razy. Nie wiem czy wiesz ale ty tez uczestniczulas w tej zdradzie i.przyczynialas. sie do.jej nieszczescia chcesz go uczyc rozumu a jaka ty z tego lekcje wyciagniesz dla siebie??

Gość gość
Szkoda mialo byc Idz powiedz chociaz to czuc na odleglosc ze chodzi ci o to by ukarac jego. Gdyby zostal z toba to nawet nie przyszlo by ci przez mysl by ja o tym informowac.

Gość trudnywybór
Rozmawiałam z nią . Spakowała go . Strasznie fajna dziewczyna .. Dziękowała mi , bo tydzien temu się jej oświadczył a takie smsy pisze .. I powiedziałam jej co mi na sercu leży .. Że on grał na moich uczuciach , że byłąm w nim zakochana .. całą prawdę .. czuje sie dobrze . Jego zablokowałam wszędzie . Zaczynam od nowa ! Wszystko ..

Gość gość
No i luz.

Gość gość
nie. Po pierwsze będziesz wrogiem nr 1, dla niego i dla niej, po drugie może się tak stać, że akurat to wydarzenie ich przybliży (!), bo to Ty wyjdziesz na puszczalską i taką, której zależy na rozbiciu związku osób trzecich. Po trzecie - nie wiem jak Ty sobie pozwalasz, żeby zajęty facet korespondował z Tobą takim tonem. Zajęty facet po prostu traktuje Cię jak tanią krwę. Po prostu olej gościa i idź w swoją stronę. Jak chcesz się na nim zemścić (chociaż to złe uczucie i złe słowo) to BĄDŹ SZCZĘŚLIWA z kimś innym i pokaż to, Nic tak bardzo nie wkurza, jak szczęście Ex :)

Gość gość
Ona jest szczesliwa bo popsuje zwiazek tamtej dziewczyny:D:D

Gość gość
Racja swieta racja i po pierwsze przyznaj sie ze to na nim chcesz sie zemsci nie lubie takich k***wek jak nie wiem co. Ale ty i tak nie posluchasz juz nie posluchalas.. zaraz to.ty zaczynasz od nowa a nie ta dziewczyna miala zaczac czy to nie na jej szcesciu ci zalezalo?? Wlasnie wyszlo szydlo..

Gość gość
Suka suka suka..

Gość gość
sr**nie w banie, dobrze zrobiła że wyrzuciła to z siebie, dziewczyna ma prawo wiedzieć że facet ja robi w ch**ja.