Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnywybór

Zniszczyć mu związek ?

Polecane posty

Gość gość
Dobrze zrobila jestem za tym tylko szkoda ze nie przyszlo do.glowy jej to wczesniej kiedy ja rznal, czemu wtedy jej serduszko nie plakalo z powodu tej dziewczyny tylko.dopiero teraz??

Gość gość
Zebys zdechla suko w samotnosci. Jesli on ma jaja to cie kopnie w d**e:D

Gość gość
zaraz to.ty zaczynasz od nowa a nie ta dziewczyna miala zaczac czy to nie na jej szcesciu ci zalezalo?? Wlasnie wyszlo szydlo.. xxx o jakim szczęściu bredzisz? bo ja widzę wielki życiowy błąd tamtej dziewczyny, bo sama nie zauważyła że spotyka się z męska szmatą.

Gość gość
Ty tez sie z nim spotykasz. :D Nie przeszkadzalo Ci, ze ma inna. Chcialas go odbic.

Gość gość
Powiedz jej niech zostawi chooya.

Gość gość
Tak mialas moze jeszcze szanse teraz juz chuj!

Gość gość
dobrze zrobiłaś

Gość trudnywybór
Nie żałuję . Dziękowała za to , bo sama nic nie podejrzewała..

Gość dobrywybór
Teraz okazało się , że ona jest w ciąży . Przerasta mnie to wszystko. Za bardzo się przejmuje. Jeszcze on nie przyznawał się, tylko powiedział, na początku, że jeździł rozmawiać ze mną .. Myślałam, że znam go trochę, jak się okazuje kompletnie . Nawet raz nie może zachować się jak dojrzały facet.

Gość gość
A ile lat ma ten człowiek autorko???? :O

Gość gość
30 w tym roku ..

Gość gość
No widzisz.dolalad iliwy do ognia a moze.tak byc ze tak czy siak ona z nim.zostanie ze wzgledu na dziecko. Niby lepiej zyc w prawdzie ale i tak c*****y moment by dowiedziec sie o faktach..

Gość trudnywybór
Kochani .. A więc wszystko zakończyło się tak : oni się rozstali , ona jednak nie jest w ciąży , on do mnie dzownił przed chwilą i dziękował za to wszystko ( że niby dzięki mnie to wszystko mu się w głowie ułożyło , że zagubił sie w tym wszystkim i niby wielce szczęśliwy ) Co najlepsze chce ze mną teraz spróbwac coś " ułożyć " ahahhahahahahah . Mówiliście , że taki efekt chciałabym osiągnąć , powiedziałam stanowczo NIE i NIGDY .. Powiem wam , że czuję do niego coś cały czas , ale po czymś takim nigdy w życiu , życzę mu jak najlepiej i ' jego byłej' także . Nikt z nas w tym całym trio nie był święty ..... :)

Gość trudnywybór
Powiem wam , że nie raz dałam kosza bezpowrotnego a jemu nie umiem !?

Gość gość
Prowo nie wierze albo to zmyslas albo koles tak celowo powiedzial bo planuje sie na tobie odegrac. Nie wierze w to ze nie czuje zlosci do ciebie za to co zrobilas. No chyba ze ma cos z glowa i lubi jak mu sie w zyciu miesza w sumie znalam takiego jednego ale to byl skrajny przypafdek Obstawiam chce sie zemscic a ty niepotrzebnie cieszysz sie jak glupia do sera.

Gość gość
ciekawe ile jeszcze lat ten HIVclif bedzie sie na niej mscic.. :)

Gość gość
gość dziś Nawet jeżeli chce się na niej odegrać to nie ma szans bo ona go odrzuciła i z tego ma satysfakcje ;)

Gość gość
Jaka idiotka. Dzwonił do ciebie?a to ciekawe jak?ponoć go wszędzie zablokowałas?coś krecisz.

Gość gość
głupia dziffka fantazjuje bo leków nie wzięła :D

Gość trudnywybór
Jeżeli masz kogoś zablokowanego to i tak pokazuje Ci , że ktoś dzownił , tylko odrzuca .. Dzisiaj zaproponował wyjazd w góry . Zastanawiałam się ,ale nie .. Wieczorem mamy porozmawiac .. Niee jest to żadne prowo , no bo niby po co ?