Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w waszych rodzinach często sie obgadują krewni nawzajem?jestem ciekawa

Polecane posty

Gość gość

bo u mnie w rodzinie jest gorsza nienawisc niz wobec obcych ludzi i sąsiadów.. moja matka ciągle obgaduje swojego brata czyli mego wujka i jego żonę... a wujek z ciotką obgadują ją.(wiem od kuzyna)...nie cierpia sie i ciagle robia sobie na zlosc.. nie wiem jak mozna we wlasne gniazdo tak srać..

Gość gość
Gniazdo a gniazdo to różnica.A co mają udawać że jest ok,bo to rodzina?

Gość gość
Nie utrzymuję kontaktu z rodziną ale kiedyś rzeczywiscie obgadywali wszyscy siebie na wzajem.

Gość gość
widac ze ze wsi jestescie .w miescie tak nie ma.

Gość gość
W mieście dopiero. Takie obgadywania i zazdrość, że nie macie pojęcia. Z tego co słyszę niechcący na balkonie i przez ścianę to sąsiadki obgadują swoje bratowe, siostry, kuzynki, teściowe, rodziców. Po prostu zazdrość i ból dupska o wszystko. Nowy samochód, dom, wizyta u kosmetyczki, jakiś ciuch, sukcesy w nauce dzieci krewnych, pies czy kot z rodowodem, bilet na Kings of Leon i cierpią, obgadują, że słucham muzyki przez słuchawki, bo nie mam mocy wyciszenia tych wrednych bab:-o

nie wiem przy mnie mnie nie obgadują bo się boją s*******ny

Gość gość
u mnie się wszyscy kochamy . rozmawiamy o tym , że np. syn jest lepszy od ojca ostatnio przy stole świątecznym dzieliła się swymi doznaniami ze mną mama a ja jej tylko to potwierdziłam

Gość gość
U mnie obgadują, miasto i ludzie z górnej półki. Niczym się nie różnia od wiejskich kwok. Dlatego kontaktuję się rzadko.

Gość gość
Największa wiocha to faktycznie na blokach. Akustyka jak się patrzy, jesteś sam w mieszkaniu i słyszysz obgadywanie i rodzinne awantury

Gość gość
U mnie podobnie jak i u autorki..obgadywanie,dogadywanie i nie daj Boże powodzi Ci się lepiej..rodzina Cię zeżre Ponad to każdy każdego r***a na każdym kroku..zabrakło dziadka i wszyscy się żrą ze sobą.Przykre.