Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzicie sie brac 500 zł jakbyscie kradły

Polecane posty

Gość gość

rząd daje, wiec dlaczego nie brac > jakim trzeba byc ułomem, zeby w gole sie nad tym zastanawiać ? Mieszkałam w 2 krajach Europy, dostawałam zawsze zasiłki na dziecko ( ktore nie zalezaly id dochodow, dobrze nam sie powodziło). I dlaczego mialabym nie brac ? Tak samo, dlaczego w Polsce nie brać, skoro dają ?? Polki to jednak glupie krowy, duzo rycza na wszytsko. Az żal czytac tych wypocin czasami, jedna przed druga udaje, ze nie wezmie, nie wypada, nie po to pracuje..... żenada!!!! Jak to mówią, wyżej sra niz d**e ma.

Gość gość
A ja tam wezmę, mimo że nie jestem za pisem:) chyba nawet pochodzę po urzędach, żeby dostać na pierwsze dziecko, 1000 zł na ulicy nie leży:) no ale ja bogata nei jestem :) ustawa jest fajna, tylko bym wprowadziła górne kryterium dochodowe, jakies 2000 zł/osobę

Gość gość
Ja nie mam takich dylematów. W końcu to m.in. z moich pieniędzy finansowany jest ten program. To tak jakbym dostała jedną wypłatę w roku dodatkowo

Gość gość
Też wezmę, nie wstydzę się. Tysiak miesięcznie to niezły grosz. Te co mówią, że nie wezmą też wezmą :)

Gość gość
ja biore

Gość gość
Jaka trzeba byc idiotką, aby napisac "Polki to głupie krowy". Chyba autorka pisze to na własnym przykładzie, ale wyobraź sobie, że nie wszystkie sa taka głupia krową jak ty. :p

Gość gość
A to jest w koncu miesiecznie czy rocznie ?

Gość gość
A ty lobuzie nie wiesz, że miesięcznie, przytulam.