Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da się tak żyć

jak to jest być singielką

Polecane posty

Gość da się tak żyć

napiszcie proszę singielki (te z wyboru i te nie z wyboru), tylko proszę szczerze, jak to jest być samotną? jak wygląda Wasz dzień, święta, urodziny, noce i dnie, ogólnie Wasze życie chcę odejść od faceta, jestem z nim bardzo długo, nieważne zresztą, nie wiem jak to jest być samą i bardzo się tego boję pytanie skierowanie do pań około 30 wzwyż

Gość gość
normalnie, od 20 lat jestem sama i jest normalnie po prostu, chodze gdzie chce, robie co chce, jadam gdzie chce wychodze gdzie chce i kiedy chce

Gość gość
podbijam

Gość gość
jestem singielką uprawiam seks z kim chce głównie z żonatymi ale przecież ja nikomu nie składałam przysięgi:P hehe w każdy weekend chodzę do klubów lubię pić wódeczkę i tańczyć przy rurce w klubie albo w klatce. Mam 30 lat ale i tak mam nadal powodzenie u mężczyzn.

Gość gość
kijowo

Gość gość
Dlaczego myślisz że będziesz sama jak odejdziesz, jak tyle lat byłaś w związku to szybko będziesz szukać nowego faceta na zastępstwo.

Gość gość
cool

Gość gość
W sumie to nawet fajnie i wygodnie, tylko seksu czasem brak, ale na to można znaleźć sposób :)

Gość gość
Na sex mozna znaleźć sposób. Gorzej na samotnosc

Gość gość
Jeśli ktoś jest singlem z wyboru to raczej na samotność nie narzeka, bo gdyby narzekał to singlem raczej by nie był... logiczne? Poza tym jeśli ktoś nie potrafi być sam, to tym bardziej nie powinien wchodzić w związki, bo tacy ludzie są upierdliwi i toksyczni.