Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akmina

Liczy się piękno duchowe a nie przemijająca powierzchowność.

Polecane posty

Gość Akmina

Cieszę się, że nie uchodzę za jakąś wypacykowaną piękność bo dzięki temu od razu odpadają faceci wzrokowcy widzący w kobiecie tylko ciało. Ja mam wysoko postawioną poprzeczkę i wymagam od partnera dostrzeżenia we mnie tej prawdziwej piękności.

Gość
A do czego mu potrzebna ta twoja prawdziwa pieknosc?

Gość gość
Gratuluje.Tak trzymaj :) Tez bym chciala,zeby moj przyszyly partner byl ze mna ze wzgledu na moje wartosci wewnetrzne,a nie dlatego,bo mam sliczna buzke.

Gość
A na czym dokladnie polegaja te twoje wartosci wewnetrzne?

Gość gość
Brwo autorko :D

Gość rozjana
troche masz racje. ja podobam sie wielu ale zazwyczaj niezbyt wartosciowym, ktorzy chca sie pokazac z ladna panna. jeden koles (bo nie zasluguje aby go nazwac chlopakiem) powiedzial mi nawet ze spotyka sieze mna tylko dlatego ze jestem ladna. oczywiscie juz sie nie potykamy.

Gość
Dobrze mowi! Dac jej wodki!

Gość
>>ze spotyka sieze mna tylko dlatego ze jestem ladna...<<< A jakie sa twoje inne zalety?

Gość rozjana
mam niezly charakter (nie mowie idealny ale jest okej). ogolnie temu kolesiowi na charakterze nie zalezalo. dla niego bylo najwazniejsze aby sie pokazac, zeby inni faceci mu zazdroscili, ze ma atrakcyjna kobiete. mowil wprost, ze interesuje go tylko atrakcyjna.

Gość gość
wreszczie normalna dziewczyna na forum bo juz tracilem nadziee

Gość gra pozorów
gość wczoraj to po kiego wała wy baby się stroicie, malujecie, wydajecie FORTUNY na kosmetyczki, fyzjerki, ciuchy, 1000 par butów itp itd. jak chcecie aby faceci interesowali się waszym wnętrzem, a tymczasem SAME produkujecie iluzje tego kim naprawde jesteście??? Niestety kobiety do logicznych zwierząt nie można zaliczyć.

Gość gość
Piękno duchowe tak samo jak to fizyczne przemija i jest narażone na rozmaite oszpecenia. Pisząc zresztą w taki sposób prowokujesz los - niejedna wierna żona która miała o sobie wielkie mniemanie wylądowała w łóżku przypadkowego menela i tyle zostało z jej zasad. Niejedna dobra dusza która uważała się za tak moralną i życzliwą stanęła przed sytuacją która pokazała jej że tak naprawdę jest egoistką. Los kpi z zarozumialców. Tak naprawdę cechy jakie masz czy to fiz czy psych są dane od losu więc wbijanie w dumę i wywyższanie się jest żałosne i źle świadczy o tobie i twoim "pięknie duchowym". Myślisz że plugawa prostytutka wybrała swój los?

Gość gość
up

Gość gość
DZIEWICE mozna poznac nawet po stylu pisania :)