Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój wywiad z prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Dorota (26 lat) za dodatkową opłatą odpowiedziała mi na kilka intrygujących mnie pytań. Ile lat jesteś w branży ? 6 lat. Powód pewnie tylko finansowy? Zdecydowanie. Pracujesz w domu czy w agencji? W domu bo sama dla siebie jestem szefem i w dodatku zatrudniam kierowcę i ochroniarza w jednej osobie. Przydaje się? Czasem tak bo zdarzają się nerwowi klienci. Jacy są twoi klienci? Każdy przedział wiekowy,brzydale,przystojni,grubi,szczupli,pakerzy itp. Podobają ci się twoi klienci? Oni nie mają mi się podobać choć zdarzają się przystojniacy na widok których moje serce szybciej bije i miewam orgazmy. Zakochujesz się w nich? W kilku gościach chyba się zakochałam bo myślałam o nich jakiś czas ale potem przeszło.Mogło to być zauroczenie. Jak jest z wielkością penisa u polskich facetów? Nie mierzyłam linijką ale chyba coś ok.17 cm bo są maluszki ale i zdarzają się powyżej 20 cm.Zauważyłam że panowie o typie urody południowca mają zazwyczaj grubsze i większe penisy niż np.łysi czy blondyni.Nie wiem czym to jest spowodowane. To ile jeszcze planujesz uprawiać płatny sex? Do 30tki może rok dłużej bo potem notowania spadają i młodsza konkurencja sie cały czas pojawia. Dzięki.

Gość gość
Może teraz przeprowadź wywiad z pralką lub lodówka to tez wystarczy kupić.

Gość gość
no z***biście "ciekawy" ten wywiad.

Gość gość
Szkoda że nie zapytałeś ile wyciąga miesięcznie bo zawsze mnie to zastanawiało.