Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozali33

Piętrówka dla dzieci

Polecane posty

Gość rozali33

Dziewczyny, czy macie u siebie łóżka piętrowe? Zastanawiam się czy to dobra opcja dla dwóch maluchów (6 i 8 lat), którzy wspólnie mieszkają w małym pokoju? W Comfortbe http://www.comfortbe.pl/ widziałam, że takie piętrówki mogą mieć różne gabaryty . Które byłoby najlepsze? Będę wdzięczna za informacje :)

Gość kozia88
Moja siostra ma dla swoich maluchów takie piętrowe łóżko i nie narzeka. Bardzo fajnie się sprawdzają. Dziewczynki nauczyły się już z niego korzystać. Do tego fajne się prezentuje:)

Gość gość
Moi znajomi tez mają. Dzieci od razu polubili, bo to coś innego, nietypowego. Zajmuje mniej miejsca niż dwa łóżka. Widziałam też fajne opcje, że na dole jest biurko, szafki, a na górze łóżko. Może takie coś zamiast klasycznego piętrowego łóżka?

Gość gość
Ja takie miałam dla chłopców. Super sprawa przy małym metrażu. Polecam!

Gość rozali33
Ciekawa ta opcja z biurkiem na dole. W tym Comfortbe mieli takie antresole też i faktycznie pod spodem można wstawić małe biurko. Ale dla dwójki nie wchodzi w rachubę - dwa łóżka potrzebne więc opcja piętrowa tylko. Fajnie, że się sprawdza. Trzeba rozważyć zakup. Pozdrawiam i dzięki za info :)

Gość katarina_wawa
Ja myślałam o zakupie antresoli i dokładnie na ten sam sklep patrzyłam :) Ogromna oszczędność miejsca w pokoju. No i do tego pole do popisu dla osoby aranżującej wnętrze, bo jak ktoś wspomniał - to zawsze coś nietypowego, ciekawego.

Gość mejka87
Trochę bym się bała kupować dzieciom łóżko piętrowe... nie lepiej dwa normalne? Zawsze da się je jakoś ustawić. Szczególnie, że to jeszcze małe dzieci, 6 i 8 lat to mogą sobie zrobić krzywdę.

Gość gość
MOJE BLIZNIAKI MAJĄ ŁÓŻKO PIĘTROWE od 3 roku życia, teraz mają 11 lat i wymieniałam tylko materace, od samego początku polubili tam spanie, dziecko nie wypadnie bo to na górze łóżko zabezpieczone jest , poprzecznymi deseczkami moje jest drewniane klasyczne, jestem zadowolona i oni też,

Gość janusa8989
Taka opcja piętrowego łóżka może idealnie się sprawdzić, kiedy mamy mało miejsca w mieszkaniu. Nie bałabym się takim dzieciom go zostawić. W końcu są zabezpieczenia, więc nic nie powinno się stać.

Gość mamajataka
zastanów sie dobrze, czy taka opcja jest sensowna, zwlaszcza w sytuacji choroby... sprawdz łózka na http://sklep.wisad.pl drewniane, solidne., moze zdecydujesz sie na jakąs opcje.

Gość waleriana82
A mnie się piętrówki bardzo podobają. Uważam, że dla dzieci to spora atrakcja takie łóżko. Tutaj http://www.promarkmeble24.pl/category/lozka-pietrowe-dla-dzieci są bardzo fajne modele. Jeśli miałabym wybierać to postawiłabym na drewno. Bardzo fajne są też antresole z biurkiem. Myślę, że w takim pokoju, wśród takich mebli, dziecko będzie się dobrze czuło.