Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu niepracujące mamuski mopsiary

Polecane posty

Gość gość

żyjące tylko z zasiłków,które nie wstydzą się do tego przyznać?

Gość gość
na cafe to wszystkie pracyją albo mają bogtych męzów

Gość gość
Jestem!!!!!

Gość gość
Nie, tu wszystkie mają własne firmy, są prezesami banków albo mają mężów zarabiajacych 500 000/msc. Witamy na kafe :)

Gość gość
Tak myślałam,żadna się nie przyzna...czy to naprawdę taki wielki wstyd że korzysta się z pomocy społecznej?Nie mówię o takiej "klasycznej patologii",ale różne są sytuacje w życiu,często kobieta zostaje sama z dzieckiem/dziećmi,ma słabe wykształcenie,powiedzmy, jakieś średnie zrobione zaocznie/wieczorowo,nawet jak złapie pracę, to szybko ją traci i często musi prosić o pomoc w MOPSie

Gość gość
Ja jestem niepracującą mamą,ale nie mopsiarą.Siedzę sobie na L4 i czekam na dzidziusia.

Gość gość
Jak faktycznie coś się w życiu nie ułożyło to wiadomo że to NIE wstyd. Wstyd jest wtedy jak się oszukuje, mąż na czarno za granicą zarabia albo lewy biznes itp to JEST wstyd. Ale Polak jest mistrzem w oszukiwaniu i zlodziejsctwu. Tutaj nikt się do tego nie przyzna.

Gość gość
Moja przyjaciółka znalazła się w takiej trudnej sytuacji-nie ze swojej winy-przez jakiś czas rzeczywiście była zmuszona prosić o taką pomoc socjalną,teraz powoli wychodzi na prostą,ma stałą pracę,robi się jaśniej w jej życiu-ale faktycznie nigdy nie przyznałaby się do korzystania z MOPSu,bo jest taka tendencyjność w odbieraniu tych osób korzystających z opieki-wszystkich wrzuca się do jednego wora-i mopsiarę cwaniarę i zwykłą biedną matkę na zakręcie życiowym

Gość gość
nikt z nas nie wie,co go w zyciu czeka moze byc i tak,ze autor tego topiku bedzie musial korzystac z Mops-u a moze byc i tak ze i po smietnikach bedzie chodzil nie badzcie tacy do przodu,bo choroba,bieda ,niepowodzenia zyciowe nie wybieraja mozna bardzolatwo z wysokiego konia spasc i sobie d**e dotkliwie potluc ja pracuje,maz tez,dobrze nam sie zyje ale co by bylo,gdyby ktores z nas,np,uleglo ciezkiemu wypadkowi,lub zachorowalo ciezko?no co wtedy? Kto by nam dal chleb? Nie sadzcie innych,a panstwo jest od tego,zeby wspomagac swoich obywateli

Gość gość
znam jedną taką dziewczynę- robiła zawrotną karierę,maz też. dzieci w ychowywaly nianie i... on zaczął chodzić do kasyna, wpadł w nałóg. wydawał wszystko co zarobił, potem przypuszczał oszczędności. ona jak się dowiedziała próbowała mu pomóc, ale się nie udało i zaczęła tropić smutki w alkoholu... I tak w ciągu 2 lat wylądowali na dnie... dzieci trafiły do rodziny zastępczej, on po jakimś czasie też zaczął pić i znaleźli go w rowie :( ona wtedy wzięła się za siebie i właśnie z pomocą opieki społecznej wyszła na prostą. pomogli jej- chodziła na zajęcia aa plus do psychologa, dostała pracę- opiekowała się osobami starszymi plus dostała pomoc finansową bo mało zarabiala jako opiekunka, odzyskała dzieci. teraz wynajmuje małe mieszkanko i żyje spokojnie bez luksusow, a majątek wart kilka milionów poszedł w niepamięć.

Gość gość
więcej ciekawych artykułów można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? Opiekunka na wakacje Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? Jak wybrać odpowiednią opiekunkę

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
ja jestem mamą nie pracującą, mąż za granicą, my z córcią tutaj w Polsce, póki co mąż pracuje na rodzinę + bierzemy 500+