Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż jest jak tyran, ściga mnie za jedzenie słodkiego,a mam rozmiar S ićwicze

Polecane posty

Gość gość

chodze z nim na siłownię, zanim go poznałam to chodziłam tez na fitness i biegałam, jeżdżę na rowerze, nosze rozmiar S mam ładne ciało. mimo to mój mąz który od kilku miesięcy odchudza się z kości na ośc***atrzy na mnie wzrokiem wilka i ciągle mi obrzydza nawet jak małe ciasteczko wezmę ...masakra sam nie je i innym obrzydza. przeciez nie opycham sie tylko chcę jeden batonik raz na dwa-trzy dni, to taka zbrodnia?

Gość gość
Pewnie zazdrości. :D

Gość gość
bardzo dziwny jast ten twój mąż ale ty jeszcze dziwniejsza że z nim jesteś

Gość gość
Jak sobie pozwalasz, to tak masz...Boisz sie mu cokolwiek poiwedziec?

Gość gość
ojej no ale on nie wrzeszczy czy coś, po prostu obrzydza. A skoro zazdrości - kto mu broni zjeść pieguska? :)

Gość gość
jak dbasz tak masz

Gość gość
ojej no ale on nie wrzeszczy czy coś, po prostu obrzydza. A skoro zazdrości - kto mu broni zjeść pieguska? usmiech.gif xxx odchudza sie i nie je, a ty źle działasz na jego silna wolę. ;)

Gość gość
No to albo "tylko obrzydza" albo "jest jak tyran i sciaga za zjedzenie czegos slodkiego". Sama sobie przeczysz, bo wyszlo, ze twoj maz to kawal chamidla.

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Bo cos jest nie tak ze co chwile latacie na trening. Wygladasz pewnie jak skora i kosci a do tego latasz na trening, do tego mąz zabrania ci zjesc batona. Patologia ale taka ekskluzywna.

Gość gość
A to lobuz z tego twojego meza, przytulam.

Gość gość
gość dziś idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Bo cos jest nie tak ze co chwile latacie na trening. Wygladasz pewnie jak skora i kosci a do tego latasz na trening, do tego mąz zabrania ci zjesc batona. Patologia ale taka ekskluzywna. X Dokładnie! O ile to latanie na treningi dla zdrowia to nic złego, to motywacje Twojego męża wyglądają co najmniej dziwnie. Masz rozmiar s, jesteś wysportowana, to z jakiej paki masz się jeszcze bardziej odchudzać? To nie jest zdrowe, ani mądre. Mąż ma zaburzone postrzeganie ciała, zdrowia i diety. Jak nie zaczniecie z tym czegoś robić będzie tylko gorzej...

Gość gość
Twój mąż to świr, Ty chyba też, dobraliście się :)