Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MamaMloda39 wiem jaki miałas poprzedni nick.

Polecane posty

Gość gość

Nieźle sie dziś pośmiałam z twoich postów pisanych z tamtego nicku:D zwłaszcza jeden temat jest the best:D:D

Gość gość
hmm to nie jest czasami "gratka "?

Gość gość
Nie, to nie gratka.

Gość gość
A co to za gratka ?

Gość gość
Nie wiem, nie znam żadnej gratki

Gość gość
Serio znasz jej nick? jesli tak , to dawaj:classic_cool:

Gość gość
Jakby znała to by podała od razu

Gość gość
gratke pamiętam bo pisała sporo kilka lat temu. ale ona chyba miała syna? wojtusia? wtedy częściej tu pisałam, no i więcej było osób ze stałym Nickiem. teraz głównie z gościa się pisze bo było zbyt wiele "afer" i szukania kto co kiedyś tam napisał.... ale dzięki kafe poznałam kilka super kobitek- spotykamy się choć jesteśmy z różnych części kraju ;) a nawet jedna mieszka poza Pl. dlatego tu czasem wchodzę, bo mam sentyment....

Gość gość
MlodaMama miała wczesiej Nick POLNY KWIATEK, ale przestala z tego niku pisać, po tym jak otrzymala ostry najazd za swoje wspanialomyslne metody wychowawcze przechwalając się w temacie odpieluchowania jak ROCZNĄ(!!!!) corke bila ZA KAZDYM RAZEM gdy się posilala w majtki. To była jej wspaniala metoda nauki odpieluchowania w taki sposób opisując, jak jej dziecko majac rok dostawalo za każdym razem gdy popuscila siku. Czyli bicie rocznego dziecka za mokre majtki to najlepszy i skuteczny sposób. Od tego momentu gdy ludzie na nią najechali za to jak wlasną corke traktuje pisala do redakcji kafe o usuniecie tematu i przestala pisać z nik Polny kwaitek ,a teraz nadaje z MlodaMama39

Gość gość
Gratka pewno dalej nadaje, ale z gościa albo innego nicku. Swoją drogą ciekawa jestem co u niej słychać. Jak jej się życie potoczyło bo ostatni raz udzielała się jak urodziła. Potwierdzam miała synka Wojtusia.

Gość gość
Mloda Mama39 one ci teraz zyc nie dadzą bedziesz przez jakis czas na tapecie...coz, bardzo smutne zycie musza miec takie istoty ktore pamietaja kto co powiedzial iles lat temu, sledza czyjes watki...masakra...nieroby do pracy sie wezcie!!!!!!!!!!

Gość gość
Dlatego właśnie, gratka jeśli tutaj jest pisze incognito i tak, żeby się żadna jędza nie połapała, że to ona.

Gość gość
Jestem w ciozy z psem

Gość gość
Trzeba byc niezle szurnietym, zeby ak dokladnie sledzic czyjes wpisy, analizowac je, szukac powiazan pisac o tym "odkryciu" na forum. Wspolczuje autorce tego tematu, zycia nie masz kobieto ?

Gość gość
Do tego potrzeba chociazby kilku szarych komórek, których tobie brakuje, agusiu:D

Gość gość
nic ciekawego ten post, myslalam ze naprawde warte poczytania. sero az tak emocjonuje was zycie innych osob/

Gość gość
Bo pewnie tez jesteś taka zakłamana katolka:D

Gość gość
Wolę być "zakłamaną katolką" niż nieprzyjemnym w obyciu człowiekiem jak ty (celowo napisane z małej litery).

Gość gość
Matko i córko jak wy się kogoś uczepicie to koniec. Dajcie spokój już ! Nie dziwię się, że większość osób tutaj pisze na pomarańczowo...

Gość gość
Piszą na pomarańczowo, bo mają trochę oleju w głowie, a mamamloda39 nie grzeszy inteligecją i zamiast miec wy/je/ba/ne na nick i mieć spokój, to woli taki sajgon.

Gość gość
Nie ślędze wszystkich tematów więc nie wiem z jakiego powodu ta nagonka na młodą mamę a ciekawa jestem coraz bardziej o co tutaj chodzi...?

Gość gość
W końcu i ona przestanie pisać pod swoim nickiem, jak gratka i inne "kwiatki" kafeteryjne. Nie wierzę, że gratka tutaj nie zagląda. Pewnie siedzi codziennie, ale się nie ujawni bo wie czym to grozi :D

Gość _gratka_
Nie wiedziałam, że mam tutaj jakieś fanki sprzed lat :D Nie mam tu żadnego innego czarnego nicka więc nie doszukujcie się mnie w innych osobach szerloczki (celowo pisane źle) :P pozdrawiam was serdecznie kochane kafeterianki :)

Gość gość
gość dziś to między innymi ty robisz ten sajgon.

Gość gość
Jestem tu od 3 lat i gratki nie kojarzę. Serio

Gość gość
13:19 i ty też bo podbijasz temat