Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób, które nie chcą mieć synów, jak mają to mówią no trudno. dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
ja zawsze byłam gorzej traktowana niż brat, zawsze dyskryminowana, jemu wolno było wszystko, a mnie nic. Tak samo miała moja przyjaciółka, napatrzyłam się już na facetów-święte krowy którym zawsze mamusia wybaczy najgorsze świństwo a córce to już miałaby nie lada problem to samo zapomnieć. Napatrzyłam się na zdradzaczy i erotomanów i bokiem mi już faceci wyłażą! Chciałabym urodzić dziewcyznkę by zamiast dokłądać do tego męs,kiego rodu, dołożyć do kobiecego, niech kobiet będzie więcej bo w nas jest przyszłość. Już jesteśmy we wszystkich miejscach gdzie faceci a będzie tylko lepiej.

Gość gość
Baby glupie.czy wy nie macie kolezanek ze musicie te swoje corki targac na fitness? Wstyd.Jak mozna tak ingerowac w zycie dziecka.

Gość gość
Haha syn wam w wieku 17 lat z wielkim brzuchem nie przyjdzie do domu :( ...

Gość gość
Chyba jestem nienormalna bo było mi perfekcyjnie obojętne czy będę mieć córkę czy syna...

Gość gość
to jest nas dwie nienormalne ;)

Gość gość
kobiety chcą mieć córki żeby w wieku dorosłym móc ponownie wydobyć z siebie swoje wewnętrzne dziecko i mieć "przedłużenie" samych siebie. Ta sama zasada dotyczy mężczyzn i ich pragnienia posiadania syna. Co ja powiem, mnie też to nie ominęło, a urodziłam syna, ale powiem wam zakochałam się w nim, jest bardzo śliczny z urody, jest to opinia wielu osób, równiez obcych zaczepiających na ulicy, choć do mnie z wyglądu niepodobny, ale charakter ma za to bardzo podobny do mnie. Jak miałam go w brzuchu to byłam niezadowolona że będe mieć w domu jakies autka, ale o dziwio tych autek jest w domu mało, nie bawi sie nimi jakoś specjalnie, natomiast dogadujemy sie super, bawimy w różne wygłupy, uwielbiam czytać mu książki, a on z kolei wdrapuje sie do mnie na kolana i uwielbia gdy mu czytam. Synek okazał się moją małą bratnią duszą. Mój brat ma dwie córki ale nie są one takie słodkie jak mój synek. W ogóle jak patrzę teraz na jakąkolwiek dziewczynkę to patrze na nią jakoś tak sucho, bez rozczulenia, nawet przytulać niespecjalnie lubię taką moją np. chrześnicę, teraz to każda dziewczynka, choćby nie wiem jak była sprzebierana w księżniczkę to pierwsze co widzę to to że brak jej tej "fajności" jaką ma w sobie mój chłopczyk. Nie zamieniłabym go teraz na żadną dziewczynke.

Gość gość
16:44 z brzuchem może i nie przyjdzie, ale alimenty za wnusia i tak cię nie ominą, tak że nie bądź taka do przodu że syn to taka wygoda

Gość gość
Ludzie juz dajcie sobie spokoj! dziecko to dzieco i nawet nie wiecie jak krzywdzicie takiego malego czlowieka taka postawa . Pisalam kiedys temat jak moj synek mnie pocalowal ukradkiem jak spalam ( tak na wpol spalam ) uczucie bezcenne ale mamtez corke 19 letnia i kazdy jej sms - mamo kocham cie strasznie , fajnie ze cie mam - jest magia dla mnie czyms co uskrzydla Kochajcie swoje dzieci niezaleznie od plci

Gość gość
Ja bym chciała być matką zarówno syna jak i córki, nie mam jeszcze dzieci, kto wie, możę tak się uda i obojga płci mi się trafią :). Nienormalne jest co tutaj niektóre z was wypisują, co to w ogóle ma znaczyć, jakaś niechęć do jednej z płci, kategoryzacja... ludzie są różni, zarówno kobiety jak i mężczyźni mogą być źli, dobrzy, kochani, podli, wredni, alkoholicy i tak dalej... uważajcie, bo jak ktoś mówi "mniej kocham swoją córkę od syna" zy odwrotnie to niech sobie pomyśli jakby ta córka popełniła samobójstwo... czy nie miałaby wyrzutów sumienia, tak sie zdarza, znam takie sytuacje, ogromna tragedia a wy tutaj o takich pierdołach rozprawiacie, cieszcie, się, że zdrowe i żyją bo to naprawdę ogromne szczęście, doceńcie to!

Gość gość
Prawda jest taka ze nie mamy wpływu na płeć dziecka i jedynie co nam pozostaje to preferencje-a te kazdy jakies tam ma. Ja chciałam miec syna, maz córkę (nawet sobie juz okreslil jak bedzie wygladała-platynowe blond włosy, niebieskie duze oczy, pełne usta i mały nosek-wyglada tak w 100%) na usg lekarz powiedział ze chyba widzi siurka na co moj maz skomentował ze chyba zle widzi bo on wie co począł. Na usg prenatalnym okazało sie ze...dziewczynka ;) radość mojego meza-bezcenna. Ja troche byłam zawiedziona ale moze 5minut bo pozniej juz nawet imię mieliśmy. Urodziła sie i kocham najmocniej na swiecie. Myśle ze z synem by było tak samo a cała reszta o jakiej piszecie zalezy od wychowania dzieci. Nigdzie nie jest powiedziane ze corka zostanie a syn ucieknie do nowej rodziny. Bez przesady. nigdzie nie jest tez powiedziane ze syn to mały książę któremu wszystko mama pod nos daje-kwestia wychowania przez rodzicow. Po co ten pojazd na te ktore jednak wolały córki? Jesli mysla ze to ich gwarancja na starość-niech mysla... Jesli mysla ze lepszy kontakt-niech mysla...

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość:  7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
jak nie lubisz stroić dziecka to ne strój, nie ważne jaką ma płeć, z każdym układaj klocki, rozwijaj go, czy to chłopiec czy dziewczynka. Rodzice z dziewcząt robią półgłówki a potem się dziwią :(

Gość gość
A ja nie chcę ani córki ani syna 🖐️

Gość gość
A ja wam powiem,że mi płeć obijetna ważne,żeby cały i zdrowy.No i z osobą,która kocham.Niestety narazie nie mogę zajść mam problemy,a wy jesteście i wybrzydzacie wstyd

Gość Jedynaczka4
Teraz rodzi się więcej chłopców .Osobiście płeć jest mi obojętna.Co Bóg dał, to ksiądz ochrzci.Ja na szczęście mam dwie córeczki.Mąż od początku marzył o drugiej córce i tak się stało.Gdyby był syn, też była bym szczęśliwa:D Obie babcie również są bardzo szczęśliwe że mają wnuczki:D dla nas nasze najdroższe księżniczki i nie zamieniła bym na żadnego chłopaka.