Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lipa

A ja mam dzis dola bo po 7 latach malzenstwa i inwestycji ...

Polecane posty

Gość gość lipa

Tesciowa wywolala mi ze moge sobie isc do mamy swojej... Bo ona ma generalnie trudny charakter. No jest despotyczna choc ma juz 74 l. chce wszystkimi dyrygowac i robi tzw sztuczne afery z byle powodu. Synowa zla i wszyscy przeciwko niej. A przeciez nikt jej nic nie mowi i jest szacunek. Maz mowi ze sie nie wyprowadzi bo to jego dom i matke opierdzieli. Jednak jak zyc z tak nieprzychylnym czlowiekiem ?! Dzien za dniem... Tyle pieniedzy wladowalismy i po to by teraz odpuscic. A z drugiej strony jak zyc?!

Gość gość
A to lobuz z tej twojej teściowej, przytulam.

Gość gość
18:39 zespolu downa sie nie leczy, ja wiem - przytulam

Gość gość
Bo małżeństwo nie powinno mieszkac ani z rodzicami ani z teściami. Sami najlepiej. Wiem co mówię, mieszkalam krotko po ślubie z moimi rodzicami, ale nie dokladalam do remontów domu,nie pakowalam pieniędzy w dom rodzicow bo wiedziałam ze niedługo sie wyprowadzimy. Wyprowadzka byla wczesniej niż myśleliśmy, bo mieszkać sie nie dalo. Do teściów tez nie chciałam, wiec mimo ze byliśmy w trakcie budowy własnego domu wynajęliśmy mieszkanie. I wszystko zaczelo sie układać.

Gość gość
18:43 a to lobuz z ciebie niedobry,przytulam

Gość gość lipa
No wiem z***balam na calej linii... ale tesciowa byla sama i byl dom Teraz zaluje. Zaluje okrutnie.

Gość gość
dlatego młodzi powinni być osobno-wy musicie jakos dac rade ,nie daj się teściowej grzecznie ale mów nie gdy cos ci nie pasuje

Gość gośćgdgdgdg
Mieszkanie z teściami,to koszmar. Sama to przechodzę. Mam małe dziecko ok 4 miesięcy. Czekamy z mężem jak się wyprowadzą. Jednak jestem wrakiem od całej sytuacji i marzę o dniu gdy zostaniemy sami.

Gość gość
skad wogule pomysl??? slubek i co do rodzicow albo tesciow?? a wynajmowac chate jak nie stac na swoja co to..jest?