Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dzis od psychiatry zwolnienie lek

Polecane posty

Gość gość

za 2 tygodnie. ciekawy jak w pracy zareagują jak przyniosę zwolnienie od psychiatry. Mam depresję i chroniczną bezsenność ale oni tego nie wiedzą

Gość gość
ale to pokazesz przlozonemu tylko tak,? Czy pracownikom tez o tym powiesz?

Gość gość
Ja też mam depresję , nerwicę i cierpię na bezsenność a wszystko dlatego że nie mogę znaleźć pracy...

Gość gość
tylko przełożonemu to dam, nie mam zamiaru się nikomu chwalic natomiast boję się ze on rozpowie

Gość gość
No i co? Jestes chora to dostalas zwolnienie zeby wyzdrowiec. Nie widze w tym tematu na 1sz strone gazet. Tylko jakichs przyglupow to dziwi.

Gość gość
Boje się że dla niektorych leczenie sie u psychiatry to od razu świr. No nic, dostalam dzis leki i bede odpoczywać, sprobuję o tym nie myśleć

Gość gość
wolalabym wziac urlop niz zwolnienie od psychiatry. na bank wszyscy sie dowiedza, ja bymn nie zniosla tej swiadomosci. ale zycze zdrowia

Gość gość
Nie rozumiem jak mizna sie wstydzic ze sie jest chorym. Co za ciemnota w tej Polsce. Wspolczuje.

Gość gość
Ciekawi mnie ile procent damskiej populacji ma problemy psychiczne. Bo faktem jest że stanowicie z 95 procent klientek różnego rodzaju psychodoktorów :)

Gość gość
a mogą mnie zwolnić za to?

Gość gość
Za leczenie u psychiatry nie, bo to byłaby dyskryminacja. Jak się chce , to znajdzie się powód.

Gość gość
Powiedzieć nikomu nie może - ochrona danych osobowych, to jest druk poufny. Gdyby rozgadal mógłby mieć kłopoty

Gość gość
u mnie w pracy po zwolnieniu od psychiatry dostałabyś wypowiedzenie

Gość gość
A gdzie taka ciemnota jest?

Gość gość
Policjanci regularnie na takie zwolnienia chodzą i wracaja - tam trzeba być zdrowym psychicznie a mimo to nikt kłopotów nie robi . Traktują to jak dodatkowy urlop a czemu psychiatra bo trudno podważyć

Gość gość
Ja przynoszę od niedawna zwolnienia od psychiatry na uczelnię. Trochę mi wstyd.

Gość gość
Niestety nie mogę powiedzieć gdzie zwalniają za L4 od psychiatry, ale to nie jest tak że zwalniają za to że ktoś był na zwolnieniu. Po prostu były wycieki i ludzie którzy wracali ze zwolnienia od psychiatry niebawem dostawali wypowiedzenie oczywiscie z powodu braku wydajności albo innych d**ereli. Ja mam od kilkunastu lat depresję i nerwicę, leczę się ale czasami nie wytrzymuję i biorę wtedy kilka dni urlopu bo boję sie iść do psychiatry po zwolnienie a naprawde by sie przydało takie chociażby na miesiąc, to jest minimalny czas żebym mogła złapać oddech do życia. Myslalam o urlopie bezpłatnym ale nie chcą mi dać :(

Gość gość
internista tez moze wystawic w tej sytuacji

Gość Gość

Nikt nie zwolni Ciebie, jeżeli masz l4 od lekarza  psychiatry,możesz się leczyć 182 dni,nikt nie mA PRAWA WIEDZIEĆ O Twojej chorobie.nawet koleżanki z pracy nie mogą mówić na co jesteś chora.