Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dla mnie kobiety ofiary przemocy w związku to kretynki!

Polecane posty

Gość gość z 6 56
Opisałam swoją historię ale została uznana za spam. Trudno. Jedna z najmniejszych rzeczy jakie zrobił to np. włamał się na konto telefonu i pobrał wszystkie billingi. Jak się dowiedziałam? Przyszedł sms że billingi są gotowe do pobrania. Później wydzwaniał do wszystkich ludzi jacy się ze mną kontaktowali i z jakimi ja się kontaktowałam.

Gość gość
Gdyby chodziło o przypadki pojedyncze to można by uwierzyć, że nie widziały ale nie jak jest masa takich kobiet

Gość gość
Kobiety same przed sobą i społeczeństwem się nie przyznają że podniecają je tacy faceci, dziwisz się?

Gość gość
Dobrze wychowany, dobry i kulturalny spokojny chłopak nie zmieni się nagle w boksera. Po prostu przymykacie oczy na pewne zachowania, widzicie to co chcecie, i się głupio nie tlumaczcie.

Gość gość
Znowu te same kretyńskie argumenty. Jak nie był spokojny to ma prawo się znęcać? Leczysz swoje kompleksy bo jakaś kobieta nie wybrała Ciebie i teraz wszystkie są sobie winne? Kat jest winny a nie ofiara.

Gość gość
kobiety tak niszczą psychicznie, że może ją zacząć tłuc. :P

Gość gość
A ty autorze tematu jesteś męską peezdą na babskim forum i tyle w temacie. Nie możesz baby znaleźć, to wyżywasz się obrażając je. Co ty myślisz, że jesteś taki cudowny, bo zarabiasz 1500-2000 (w najlepszym wypadku),zapewne żądasz od kobiety, żeby dokładała się połowę do rachunków, nie masz wyglądu ani charakteru, ale księżniczkę byś chciał... a paszoł won!

Gość gość
Kobiety są tak toksyczne, że z dziecka potrafią zrobić zwyrodniacla

Gość Hardon
Foczka wyżej wie jak ugościć faceta na babskim forum, winszować gościny.

Gość Hardon
A ponoć lubią pomagać słabym. :D To jeszcze mu dowaliła, że słabo zarabiający prawiczek.

Gość gość
Znasz powiedzenie: cieszą nas wszyscy goście, jedni gdy przychodzą a inni gdy wychodzą. Widać tutaj chodzi o drugi typ.

Gość Hadron
A jeszcze inni gdy wchodzą i o nich jest temat.

Gość gość
Niektóre kobiety wybierają takich, bo liczą na to, że go zmienią... Zresztą oni na początku rzeczywiście są cudowni dla swoich kobiet. Moja siostra miała takiego palanta. Na początku kwiaty jej przynosił, kolacyjki na plaży robił z szampanem... Odradzaliśmy go jej (cała rodzina i znajomi zresztą też) bo miał nieciekawą przeszłość, problemy z policją, narkotyki, kradzieże. Jego ojciec był alkoholikiem i bił jego, rodzeństwo i ich matkę. Ale ona się zakochała i go tłumaczyła, że to właśnie przez zmarnowane dzieciństwo on jest jaki jest. Przy niej miał się niby zmienić. I rzeczywiście na początku było ok, starał się, pracował, urodziło im się dziecko. Niestety po kilku latach wrócił do starych nawyków, do kolegów, zaczął pić, awanturować się, siostra z dzieckiem w środku nocy do mnie przyjechała (mieszkamy w tym samym mieście), nawet za taksówkę nie miała czym zapłacić, bo uciekła jak stała. Później jeszcze prawie rok w depresji była, nie mogła pogodzić się z tym rozstaniem.

Gość Hardon
Tylko że z góry zawsze wiadomo, że taki facet się nie zmienia, zresztą kobietom by się przestał podobać jakby się zmienił, kobiety chcą gonić króliczka - ergo chcą mieć z facetem problemy. Najlepiej pić, łajdaczyć się i z wdziękiem wracać do niuni która będzie załamywać głowę nad naszym draństwem.

Gość nie kretynka
kobiety lubią facetów silnych i odwaznych ,nie męskie c**y,tyle ze ci silni często tą siłę wykorzystują przeciwko swoim partnerkom i prawda jest taka ze nie mozna winy zwalać z kata na ofiarę,nawet jesli taka kobieta była naiwna czy głupia

Gość nie kretynka
to właśnie dupowaci niemęscy faceci którzy nie potrafią wejsc w normalną relację z kobietą często sie wyżywają na ofiarach przemocy oskarżając je o kretynizm i głupotę bo sami są frustratami i ciamajdami

Gość marinoska
to tak jakby powiedzieć ze ofiara gwaałtu jest sama sobie winna bo chodziła po ulicy w krótkiej spódniczce albo wychodziła z domu po godz 20.00..

Gość marinoska
trzeba ostrzegać kobiety przed złymi facetami ale nie można odwracać kota ogonem pisząc ze te które uległy przemocy to kretynki,winny jest ten kto ją stosuje a zaden facet nie ma wypisane na czole jestem psycholem i damskim bokserem

Gość marinoska
wychodząc z założenia ze te kobiety to kretynki usprawiedliwiacie przemocowców i przyczyniacie sie do tego ze agresorzy będą mieli co raz większe pole do popisu czując ze mają cichą aprobatę ze strony społecz bo przeciez ich partnerki to krety

Gość gość
To nie jest cicha aprobata. To jest jawna, głośna i wyrażana na wiele sposobów aprobata systemu sprawiedliwości. Sprawcy są bezkarni a ofierze wypada siedzieć cicho.

Gość gość
Nikt nikogo nie usprawiedliwia. Skąd kobiety biorą takich facetów? Ż Saturna? Anonimowi goście, o ktòrych nic nie wiadomo, i nagle zaczynają lać? Przecież te kobiety ich znają- chodzą z nimi na imprezy, piją razem alkohol, bawią się, obserwują ich zachowanie... I NIE WIDZĄ???? Jacy oni są??? I mimo to, decydują się na bycie z agresywnym, chamskimi bucami? Na co liczą??? Na cudowną odmianę??? Chyba, że trafią na cichociemnego, jak w filmie "Sypiając z wrogiem".. W takim przypadku baaardzo wspólczuję. napisała kobieta.

Gość gość
ludzie się zmieniają debilu i do czasu ślubu może być ktoś wporzadku, a po ślubie pokazać prawdziwe dopiero oblicze, bo kromkę chleba zjemy i do końca człowieka nie jesteśmy wstanie poznać, niewiadomo co cie czeka jutro albo za rok, ze dziś jesteś z kimś i jest dobry i wspaniały ,to nie-znaczy ze się nieziemni i tak będzie do końca życia, charakter się zmienia ,weź to pod uwagę.

Gość gość
Serce nie sługa, kocha się za nic ,człowieka takim jakim jest i zaletami i wadami. Kazdy ma prawo wyboru być z kimś lub nie być ale jeżeli ja widzę ze ktoś mnie poniża, bije, uciekam gdzie pieprz rośnie, po co mam dalej życie marnować żeby mi debil naklepał z 6 dzieci, a ty patrz babo w pusty gar, byłam kiedyś zauroczona czy tam zakochana w takim debilu ale zaćma z oczu mi spadła jak mnie uderzył i to wystarczyło, żadne przeprosiny z jego strony mi nic niedawaly ,dziś siedzi za kratami a ja ciesze się życiem i żyje dalej do przodu i nikim już głowy sobie nie plątam, na błędach człowiek się uczy.

Gość gość
Z człowiekiem jest się po to żeby go poznać, ale jeżeli dochodzi do przemocy, to jakie przeprosiny? żeby mnie bil, poniżał, to nawet seks już nie jest taki fajny i nie wychodzi w łóżku, wiec jeśli moje mieszkanie to fora ze dwora, nigdy bym faceta nie przeprosiła i oto są efekty kobiet przemocy ,które szukały miłości na sile. Według mnie z takimi typami są kobiety które maja zaniżone poczucie własnej wartości,zresztą o dobry egzemplarz ciężko , ja byle czego niewezme a wy sami macie zawygorowane oczekiwania i księżniczkę chcecie.

Gość gość
nie wiem co takie debile maja w sobie ze przyciągają do siebie kobiety ,sama zadaje sobie to pytanie ,przecież chociaż ze jest taki piękny i co z tego jak nie pracuje, pije, pali, ma przestępstwa, no można być z takim ale jaka on przyszłość zapewni żadną, taki to tylko klepie dzieci a ty babo pij wodę z kranu a dziecku daj trawę, bo on nie-zarobi na rodzinę i patrzy żeby kobieta była utrzymywanka, byłam w takim toksycznym związku gdzie byłam poniżana, szantażowana, musiałam się uwolnić za naiwność się płaci, już nikomu nie-zaufam nie-zakocham i nikogo niechce, tym światem rządzi szatan ,bo gdzie idzie kogoś poznać wartościowego, nigdzie

Gość gość
Mało ambitne, ciesza sie, ze zlapaly chlopaka lub meza :D i maja dzieci I nie sa starymi pannami Gdybym miala byc bita lub maz mialby zabierac mi kase to wolalabym byc stara panna

Gość gość
Dodam,ze przemoc nie tylko odbywa sie w rodzinie,wsrod bliskich. Przemoc,nekanie jest czyniona przez OBCE OSOBY w nowym ,nieznanym srodowisku. Wiem cos o tym , po prostu o tym sygnalizuje.

Gość gość
16:24 Zastanswiam sie czy nie powinno sie dana tematyke poruszyc na lamach gazety lokalnej. Tez tak ktos uwaza??

Gość gość
Brak wpisu

Gość gość
16.58 Ta. Zmieniają sie . Po prostu może za krótko znałaś pana idealnego.