Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium, kiedy następne opowiadanie?

Polecane posty

Gość gość

Kto następny będzie głownym bohaterem?

Gość gość
Chcesz żeby napisała o tobie? :D

Gość gość
Tak. Ale ja niestety nigdy nie wzbudzilem jej zainteresowania :(

Gość gość
Zaloguj się to dobra rada.

Gość gość
Miejmy nadzieje, że Imperium znowu stworzy coś ciekawego niezrażona zawistnymi babo-chłopkami. :)

Gość gość
Jestem nieśmiały :(

Gość gość
ściema 🖐️

a dlaczego nie pisala o mnie? a moze pisala tylko nie czytalem:O no nie wazne. jak zostana wydane kiedys jej opowiadania chcialbym tam byc:D o czym pisze imperium?

Gość gość4imp
Dzien dobry. Lal. :) Bledny- hejka! ;)- pisze o ERO w swoich pamietnikach i Tobie tez sie oberwalo. Sa tam tez fantazje. Seksualne. :P Drogi gosciu. Co sie dzialo po dwoch postaciach... ;) Nie wiem czy warto uzerac sie z grupa ludzi bez poczucia humoru, dystansu. Z haslem na ustach: w salonie dama, w lozku d****** Blee. :( O kim mialabym ochote napisac? O kilku nickach na 100 proc. Choc dla mnie kazdy niebieski ma cos charakterystycznego. ;) Fakt, ze sam "gosc" kojarzy mi sie z czyms innym. :(

Gość gość
Cześć Imperium :-) Ja też bym chciał się załapać. Ale nie jako gość :-(

Gość gość
Ja też bym chciał tam grać 🖐️przez jej oczy - czarne złoto przez jej pośladki w gwiazd poświacieprzyszłość już mi się rysuje frywolnym wytryskiemi wrzaskiem przez morze na krawędzi plażyi jej uśmiechem ci/pki w okresie. 😴

Gość gość
Może być :-) In w okres a ja w pozostałe dni 😴 :-D

Gość gość4imp
Trudno "zrobic" obserwacje zwyczajow goscia. Wiec tak- nick to ulatwienie. Chcialam napisac nawet o kobiecie. ;) I trojkacie. :( 4444 In. Mialam o Tobie juz napisane. W glowie. Dlugopisem z wkladem z fantazji. "Cip=kowym". 😴 ;) A Ksiezyc w pelni z Karuzela gwiazd... :classic_cool:

Gość gość
Scena druga, bliżej wody, Evka obok z dużym wachlarzem wachlujea ona musnęła mnie ręką po jądrach jak przez chmur witraże harfą promieni i spadła dziewczyna ustami w czerwieni i przyszło nagle w jej ustach oczarowanie. 😴

Gość gość
Niestety nie mogę napisać jaki mam nick :-(

Gość gość4imp
Och Inu. Evka to uspiony wulkan seksualny. Wyczuwam na odleglosc jej wachlarz, ktorym przesyla wibracje. Cisza powietrza- melodie z mokrych ud. Oczarowanie pocalunkiem, ktory spada z nieba. I prowadzi do Raju. :classic_cool: 4444 A dlaczego gosciu nie mozesz napisac? ;) To ma byc opowiesc o tajemniczym gosciu? W ciemnosciach? ;)

Gość gość
Po prostu nie mogę 😴 ;-) Musimy przeprowadzić rozmowę podczas której opowiem Ci o swoich fantazjach itp. ;-) Ale to innym razem ;-)

Gość gość
Statek na północ, drugi dzień okresu;ona ulotna zwiewna nieziemska prawie bez płaszcza przede mną stała sacrum kobiecości śniące na jawie w sprofanowanej ci/pce jej ciała 😴

Gość gość
Niech opisze wesele z Wilkiem i małżeństwo z Lalkarzem :-P

Gość gość4imp
Fantazje seksualne. Moglabym ich sluchac i czytac o nich godzinami. Zawsze mnie ciekawi kto jakie ma. ;) Dobra. Biore za slowo. :) Androgen, a ja myslalam, ze w ciemnosci same slodkosci. ;) Wilk to rozdzial zamkniety. Juz bylo. 😴

Gość gość4imp
In. Jeden statek. Jeden plaszcz. Jedno niebo -pokryte falami. Jawa i sen. Nocne polucje w kobiecym orgazmie. W drugi dzien. 😴

W ciemności można fantazjować, ale nie można podziwiać i zachwycać się ciałem kobiety. Choć wtedy pewnie dotyk działa bardziej intensywnie ;)

Gość gość
4imp Drugi statek, ale z północy, najwyższy pokład, milion gwiazd nas przykrywajej oczy czarne, ale przejrzyste pełne wołaniaurzekające uduchowienie gorączki czekania i w końcu jej śluz z nasieniem w usta mi kapiejak z filiżanki gorącą czekoladę go łapię 👄niestety już po okresie. :(

Gość gość4imp
Tak. Czasami warto ogladac dotykiem. A czasami piescic wzrokiem. Urozmaicenie jest wiecej niz wskazane. :) 4444 In. Na tym najwyzszym pokladzie zmieszane soki. Z najwyzszej polki ludzkiego ciala. Jak slodko... Filizanka goracej czekolady, kiedy probujemy gorrrracego wnetrza. Smak ci=py i spe=rmy. W jednym mixie. Zlizywane z rozgrzanego palca. :classic_cool: Nawet smaczny ten seks. ;) 🖐️

Gość gość
Co z twoim Kusza Myslivski?

Gość gość
k***a jak fajny temat to zawsze przylezie jakis zezowaty kaszalot:o

Gość gość
silirpA amirP ;)