Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wesprzeć przyjaciółkę. ?

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka ma strasznego doła od soboty jej były facet chciał się wieszać Nie wiem jak jej pomóc twierdzi że jest nic nie warta itd ludzie mają ją za nic bo ich zdaniem się wywyższa jest kierownikiem zmiany szybko awansowała od tej felernej soboty chodzi przybita chcę, być dla niej wsparciem ale nie wiem jak . Czy umówić ja na wizytę z psychologiem ? Czy może od razu iść z nią do lekarza psychiatry . ? Dodam że jej facet nie odbiera telefonu .

Gość gość sylwia
A czemu chciał się wieszać???

Gość gość
Nie wiem nie chce mówić . Ale musiało to być coś poważnego . Bo powiedział jej takie słowa ,,Kocham Cię i zawsze będę Cię kochał , nie mogę być z Tobą bo nie chce byś cierpiała przezemnie i obiecaj mi że przejdziesz na mój pogrzeb z różą ". Wiem że jego głupiej rodzinki nie ma co pytać bo wiem że jego siostra puściła bajkę że Agnieszka moja przyjaciółka szybko awansowała bo dała d*py wlascielowi choć to jest kompletna nie prawda . Jeszcze na koniec dzisiejszej zmiany powiedziała martynie kierowniczce sklepu że ma dość i jutro już nie przyjdzie . Co w tej sytuacji robić ?

Gość gość
To kierowniczka zmiany czy kierowniczka sklepu??zdecyduj sie.

Gość gość
Nie mieszaj się niepotrzebnie. Przyjaciel wystarczy, że jest.

Gość gość
Pisałam że kierowniczka zmiany !

Gość gość
Byłam wczoraj u niej wieczorem jest w strasznym stanie dzwoniłam do niego ale nie odbiera już nie wiem jak jej pomoc czy jego siostra musi być taka idiotka by szkodzić im ? Udało się dziewczynie że awansowała na stanowisko kierownika zmiany to nic złego przecież a poza tym współpracownicy ją sobie sami wybrali czy w tym może być powód złego traktowania jej i ich problemów

Gość gość sylwia
O co odebrał wkoncu??nic mu nie jest??

Gość gość
A jego sioatra dlaczego tak robi??

Gość gość
pójdz do Ośrodka Interwencji Kryzysowej. Tam przyjmą Ciebie i Twoją koleżankę od razu. Pracują tam psychologowie przygotowani do takich spraw.

Gość gość
8.13 Tomasz nie rob z siebie durnia to chodzi o Wojtka prawda??

Gość gość
Odpowiesz??