Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

13 lat starsza i zajęta

Polecane posty

Gość gość

Czy jest sens walczyć gdy czuje że to ta jedyna? Wydaje mi się to prawie niemożliwe. Pomóżcie.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Czy jest sens to zależy od Ciebie, walczy się nie zawsze aby wygrać, jeżeli czujesz, że musisz o nią walczyć bo to jest ta jedyna to walcz, jak wygrasz bedziesz szczęśliwy jak przegrasz, no cóż, zrobiłeś wszystko ale nie udało się.

Gość gość
Skąd wiesz, że to ta jedyna?

Gość gość
Ja mam 24 lata

Gość gość
Ona jest mężatką ?

Gość gość
Bardzo się dziwię, że młody człowiek mający 24 lata/ kawaler/ chce walczyć o osobę 13 lat starszą i zajętą. Masz chorą ambicję mieć kogoś, kto dla Ciebie jest nieosiągalny, czy chcesz sobie coś udowodnić. Daj sobie spokój z taką miłością bo możesz później bardzo skrzywdzić tą osobę i zarówno Ty będziesz nieszczęśliwy.

Gość gość
Nic nie chce sobie udowadniać. Spotkaliśmy się 3 lata temu i zakochałem się od razu, często się widywaliśmy i ani na chwilę nie przestalem tego czuć. Czy to moja wina że jest starsza? Nie chodzi mi o pierwszą z brzegu starszą, tylko o ta konkretną, gdyby była młodsza to by było jeszcze fajniej i łatwiej ale nie jest, więc co mam zrobić?

Gość gość
sa i 37latki, ktore sa bardzo hot i temperament im rosnie w tym wieku, nie ma sie co dziwic mlodemu :D

Gość gość
jestem z związku z 15 lat młodszym, nie zawracaj głowy tej kobiecie ,nie niszcz jej życia idż się wyszalej,zastanów czego w zyciu chcesz a potem szukaj kobiety

Gość gość
16:22 Tak źle w tym związku masz?

Gość gość
Ja bym jej dał max 30 a z charakteru to 25 ;)

Gość gość
chciałam zakonczyć z powodu jego zachowania gówniarskiego ale tak błagał....jesteśmy prawie dwa lata

Gość gość
są chwile,kiedy jest cudownie ale są też chwile,kiedy on robi totalne głupstwa,przeprasza, że więcej tego nie zrobi a pozniej robi to samo i znowu przeprasza

Gość gość
Troche się dziwię Tobie gość dziś , choć sama jestem w związku z podobie dużą różnicą wieku. Jest Ci źle a nadal z nim jesteś może wyjaśnij dlaczego bo nie rozumiem. Moj facet głupot nie robi , jesteśmy już 3 lata razem i nigdy nie zirytował mnie jakimś głupim zachowaniem może dlatego, że jest dość poważny jak na swoj wiek. Razem mieszkamy i układa nam się bardzo dobrze, jak w każdym udanym związku. Do autora nie wiem czy jest sens walczyć, wszystko zależy od tego jak dogadujecie się i czy Ty na swoj wiek jesteś w miarę poważny. Jeżeli jesteś z tych co wie czego chce to może mieć to sens.

Gość gość
Co ona ma w sobie ze czujesz ze to ta jedyna ? No i jaki to zwiazek , jesli malzenski to nie walcz.

Gość gość
Zrób tyle ile możesz. Pokaż ze ci zależy ale reszta zależy od niej. ... Ja jestem kobietą, mam męża, dziecko. Poznałam kogoś, lat 23:) wiec sporo młodszy ale czuje ze to wyjątkowa osoba. Spotykamy się raz na jakiś czas w miejscu gdzie się poznaliśmy i mamy tam wspólne hobby z innymi znajomymi. Nasza relacja zawisła. Bo niby jaki ma to sens? Ja nie robie kroku do przodu bo nie wiem co on o t y myśli. Poza tym chyba nie chciałby ko i ety która zostawiła męża! ? Tylko ze nie wie ze moje małżeństwo to fikcja, małżeństwo z rozsądku, przez dziecko. Z człowiekiem który ma wyjątkowo trud y charakter. On tego nie wie. Może u was jest podobnie. Dlatego próbuj. W życiu trzeba walczyć o swoje. Może się uda i będziecie szczęśliwi?

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy naprawdę się kochacie.