Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Gdzie przenieślibyście się w czasie, gdybyście mogli odbyć 3 podróże?

Polecane posty

Gość gość
w twoje majtki;-)

1.) Do Betlejem w Judei 4r p.n.e 2.) Do Jerozolimy 7 kwietnia 30 roku n.e 3.) Do Jerozolimy 3 kwietnia 33 roku naszej ery.

Gość gość
Do 1605 zobaczylbym slynna bitwe pod Kircholmem Do 1621 zobaczylbym owczesna Rzeczpospolita oraz bitwe pod Chocimiem Do 1683 wzialbym udzial w Odsieczy Wiedenskiej i uratowal Europe przed tymi muzulmanskimi s**********i

Gość gość
1953 - USA - Nowy Jork, Brooklyn 1965 do 1978 - USA, San Francisko 2896 - 3756 miejsce nieistotne

Gość Infantylne pytanie
Do największych kumulacji w historii świata loterii takich jak- Mega Millions USA, EuroJackpot, Powerball oraz Kalifornia SuperLotto.

Gość gość
W lata 60 te, chciałbym zaliczyć koncerty Hendrixa, Doorsów, Beatles i nie tylko.

Do berlina w latach 30. Na inna planete lub ksiezyc lata 30 na wyspe na hawajach z wlasna chata w latach 30 :D

Gość gość
JB ---Do wuja Adiego cię ciągnie ? No a ty Kasiu hm.. byś sie zdziwiła .. spęd niedomytych (problemy z środkami czystość plus brak wtedy nawyków pewnych..) cuchnących butaprenem ludzi ------ pałowanie przez MO ,pewnie by ci rozwydrzeni metale cię zg/wa/ł/.cili albo i milicjanci też ...ciekawe czy w tamtych czasach byś sie odnalazła . Bez komórki (mama -jak zadzwonić ? :D) bez bankomatów bez mp3, nawet kompaktów .za granicę też byś wtedy nie wyściubiła noska ...Haha jakbyś powrócic nie mogła to byłyby jaja .Prawdopodobnie byś wylądowała na cięzkich psychotropach w psychiatryku na łasce zwyrodniałych pielęgniarzy :(.Tak a pewnie Kasiowe bredzenie o prawach człowieka i domaganie sieochrony prawnej by wzięto na dowód cieżkiej choroby...

ciagnie mnie ciagnie, bo jak sobie pomysle o tym jak wygladaly wtedy niemcy, to musialbyc to kraj mlekiem i miodem plynacy, choc czytalem o propagandzie mediow itp.

na woodstocku tez sporo ludzi jest niedomytych, ja często tez, bo ciężko jest tam się dostać do płatnego prysznica - kilkugodzinne kolejki. Niektórzy nie myją sie przez cały festiwal, będąc tam np 5 dni. Narkotyki też są i jest sporo starych punków-żuli, którzy pewnie gustują w staroświeckim butaprenie. Komórke na woodstocku mam przewaznie rozładowaną, bo do ładowania tez są zwykle kolejki i nie chce mi się stać i czekać. Z bankomatów i mp3 nie korzystałam na woodstocku - brałam zawsze gotówke a jak mi brakowało to zawsze ktoś dzielił się kasą. Przeżyłam kilka woodstocków, to i jarocin z czasów prl bym przeżyła. Więc jedyne co byłoby dla mnie nowe, to komunistyczny system przeżyty na własnej skórze.

Gość gość
Kasia -w familoku ręce by załamali . Brudna śmierdząca ..ludzi sie wstydzisz ? A moze to był patologiczny familok ?

a co do przemocy seksualnej - dlaczego miałaby być wtedy dużo wyższa niż dzisiaj na podobnych spędach? Na woodstocku jest pełno natrętnych podpitych niemców którzy są natrętni jak rzep na psim ogonie, i innych "śmieszków" fanów nie swoich piersi a jakoś nigdy nie byłam w powazniejszym niebezpieczeństwie, i to pomimo że łaziłam tam podpita, w ciemności, wśród obcych pijanych ludzi.

Gość gość
Do 12 wieku Do 16 wieku Kilkaset lat w przyszłość

Gość gość
A może Kasia nawet nie pamiętasz dobrze ?% plus jakieś zioła .. Film ci sie urwał i potem tylko zdiwnie cuchnęlo Ci z otworu a ty myślalaś że to z niedomycia..:D

Wiem, ze bez sensu odpowiadam trollowi, ale nigdy w życiu nie upiłam sie do "urwania filmu", bo mam umiar, nie lubie mocnych alkoholi, pijam w zasadzie tylko piwo i nie udało mi się nigdy mocno upić się piwem, a że mam do piwa "mocną głowe" to swoją drogą. Nie jestem fanką "zioła", kiedyś okazjonalnie zdarzało mi się z ciekawości jak ktoś częstował, ale od dłuższego czasu już nie, bo to chyba na mnie chyba nie działa, żadnej rewelacji. Nigdy nie zdazyło mi się, bym nie pamiętała co robiłam na jakiejkolwiek imprezie. więc nie mierz innych swoją miarą, to że ty regularnie budzisz się z urwanym filmem ze snu na trawniku, z niejasnymi wspomnieniami, to nie znaczy że wszyscy.