Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie już pod mopsem?

Polecane posty

Gość gość
jestem samotna matka z konkubentem i mieszkamy w swoim nowym domu,on dostaje pod stolem pensje...moze jeszcze zalapie sie na 500 zl na pierwsze dziecko :D:D:D tysiac po drodze nie chodzi :D

Gość gość
dodam,ze moj konkubent jest po dwoch kierunkach studiow,nie pijemy alkoholu :D:D ale ze mnie fajna mopsiara

Gość gość
Konkubent bar jak ja nie lubię tego określenia. Kojarzy mi się jedynie z "Konkubent Joanny B skatowal mała Andżelike"

Gość gość
zasiłek, alimenciki i z 1500 dodatkowo na trójkę dzieci po trzech tatusiach. Śliczny przykład dla dzieci. Wyrośnie z nich kolejne uwieszone na mopsie pokolenie :)

Gość gość
tylko w polsce pieklo nie musi miec zadnego nadzorcy :D w UK czy w Niemczech czy Szwecji 'patologii' zyjacych z benefitow jest w 3 i troche, farbowane, z odrostami na 4 cm, tipsiary w miniowkach w panterke i na obcasach pchajacych wozki jest na PECZKI. grube, chude, wszytskie kolory teczy na glowie, kiepskie makijaze, jakby sie nie chcialo byc wyrozumiala i nieuprzedzona, to tanich 'patoli' zobaczysz od razu i naprawde roi sie od nich, ale za to NIGDZIE, na zadnym forum, w zadnych komentarzach o przypadkach pobicia na smierc, zabicia itp dziecka gdzie na zdjeciu patologia gow.wniarzy przed ukonczeniem 25r.z. wylewa sie, nie bylo nigdy takich hejtow jak tu. nie wiem co z wami ludzie jest nie tak! kiedys sadzilam, ze kraj jako nazwa to jakis absurd, moge kochac ten kawalek miejsca na ziemi ze wzgledu na morze albo gory, albo jeziora albo cokolwiek, ale nie jako kraj, bo nic mi ne daje, ale cos musi w tym jednak byc, ze nazwa okreslajaca jakies panstwo jakos ...zobowiazuje? okresla? bo miliony polakow wyjechalo z kraju, wielu spotkalam w roznych pantwach, ZAWSZE pomocni, usmiechnieci, przyjacielscy, jak wiekszosc tubylcow, ciezko uwierzyc, ze w granicach kraju o nazwie polska, zaminilisby sie albo wrocili do takich zakompleksionych, nienawistnych, plujacych jadem maluczkich zawistnikow by z kazdego tematu zrobic jazde po kazdym :O