Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie już pod mopsem?

Polecane posty

Gość gość

Hehe tera nawet te, które wzywają pozostałe od mopsiar, można tak nazwać. Koczujecie od wczoraj, czy dopiero się wybieracie ;)

Gość gość
Zanim mnie pozrecie za brak litery z na końcu wyrazu "teraz" poprawiam

Gość gość
A dlaczego mam koczować?:) Wzięłam wniosek już kilka dni temu bo były dostępne, leżą w gablotach wystarczy wypełnić i przypiąć odpowiednie dokumenty zanieść im, a potem już tylko czekasz na przelewy:) Nigdzie nie trzeba koczować ani stać w kolejkach:) Widzę, że strasznie Cię musi zazdrość zżerać i tak usilnie starasz się obrzydzić i obrażać tych którzy sięgają po te dopłaty bo masz nadzieję że tego nie zrobią:) Myślę, że nikt takim osobnikiem jak ty nie będzie się przejmował:) Ja dostane okrągły tysiąc na dwoje dzieci, wraz z zarobkami i alimentami będę miała 3500 zł miesięcznie:)

Gość gość
aco tam dzisiaj ciekawego sie dzieje? nie mam dzieci, ale jestem ciekawa

Gość gość
Większość samotnych mamuś mieszka z partnerami, ale na potrzeby zasiłku są bardzo "samotne" ;-)

Gość gość
Większość samotnych mamuś mieszka z partnerami, ale na potrzeby zasiłku są bardzo "samotne" oczko.gif xx Przecież to najgorszy sort kobiety według kafeteriowiczów:) Gdzie niby tych partnerów miałyby sobie znaleźć, a jak już mają to nieudaczników których nikt nie chciał więc i kasy nie mają :P

Gość gość
To ja z 6.11. Akurat nie o to mi chodziło, tylko o to że dla kasy rezygnuje się z bycia rodziną.

Gość gość
ale masz ból d**y od rana:)

Gość gość
Tu autor, jestem bezdzietnym facetem, więc 500 zł mogę jedynie dostać na psa, a nie kurde kot był drugi. Bawi mnie ta sytuacja, wczoraj na każdej stacji wielkie odliczanie czasu do możliwości złożenia wnioskow. Babki w mojej pracy podniecaja się tym, jakby dawali conajmniej 500 tys a nie 500 zł. Szaleństwo

Gość gość
gość dziś bezdzietny facet na forum macierzynskim:o

Gość gość
ja nie ma dzieci, ale kibicuje tym co biora 500 zl zwlaszcza, że nawet pani prezes klubu sportowego dostanie kilka tysiecy na swoje dzieci;) i powiedziala, że weżmie! Pyżalska bodajże

Gość gość
Martha dzięki, że mnie uswiadomilas, bo byłem przekonany, że podłogę zmywa się modem ;) a może jestem bezdzietnym facetem, ale staraczkiem i mam prawo tu być.

Gość gość
Hehe zazdro? :D ja tysiaczek na trójkę dostanę huehue a ty nic i możesz mnie pocalowac w d...

Gość gość
Kuźwa mopem miało być.

Gość gość
Hahaha MMartha za to na chłopa koczuje od rana :D

nie na chlopa!:D tylko prawdziwego bezdzietnego mezczyzne:):):) jak sie trafi ..to dlaczego nie?:)))) to rzecz normalna

jest bystry ,jak woda w" WC"--ale ja juz sobie jego wychowam:D:D ......bedzie chodzil przy nozce jak piesek:D:D:D:D

Gość gość
Szkoda, że ja nie dostanę, bo mam dwoje dzieci studiujących. Człowiek się starał przez lata i wychował dzieci na porządnych ludzi, żeby pod latarnią nie stały :D, a państwo mnie olało. Nie jestem samotną matką. Mam męża, rodzinę i takie same potrzeby jak te co dostaną 5 stów na dziecko

Gość gość
7:32 jak studiuja to sa dosc duze zeby na siebie zarobic. Tez studiowalam dziennie i kazde wakacje zarabialam zeby miec na caly rok studiow, na akademik i jedzenie do tego w ciagu roku mialam stypendium naukowe i kasy mi starczalo na wszystko. Jakos mocno niezaradne te twoje dzieci skoro nie umieja sie za swoje na studiach utrzymac. Ale to normalne bo teraz to wszystkie takie roszczeniowe bachory tylko daj i daj.

Gość gość
Wolę pod dobermanem albo chartem. Mopsy są tłuste.

Gość gość
sory,nie koczuje poniewaz wypelniam wniosek na ipko :) mopsiaro